horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 22. april

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag holder du deg opptatt. Du bruker deler av dagen på fysisk aktivitet som lar deg virkelig utfordre deg selv. Du er også sosial og søker aktivt personer å snakke og være sammen med. Kvelden kan by på uventede gleder hvis du er åpen for forslag.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir en relativt enkel dag der du fokuserer på én ting av gangen og gjør det bra. Du er ikke spesielt motivert denne dagen, men du har et mål og gjennomfører planene dine på en effektiv måte. Kvelden handler om venner, om en middag og å ha det hyggelig.

Tvillingene 21/5-20/6

Etter de siste to dagene med fokus på deg selv, har du kommet til bevisste eller ubevisste konklusjoner som kan hjelpe deg med et problem du har. Selv om det har tatt tid å nå disse innsiktene, har det vært en god måte for deg å utvikle deg på.

Krepsen 21/6-22/7

Du er både fysisk og psykisk utmattet etter en følelsesmessig turbulent uke. Du kan også ha en forkjølelse eller annen sykdom på vei. Lytt til kroppen din og bruk denne dagen til å ta vare på deg selv, unngå stress og finne energi.

Løven 23/7-22/8

I dag bytter blant annet månen tegn, og det får deg til å føle deg mer nysgjerrig, entusiastisk og eventyrlysten. I dag kommer en venn med et uventet forslag om en aktivitet som du vanligvis aldri ville prøve. I dag våger du å ta noen sjanser, og det gjør dagen spesiell.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er flink til å skjule følelsene dine, og det er en side du viser i dag. Du oppleves som en person som har total kontroll og kan mestre enhver situasjon du havner i, men sannheten er at du opplever en dyp usikkerhet inni deg. Du vil lykkes, bare tro på deg selv.

Vekten 23/9-22/10

I dag kan det komme opp en diskusjon om sommeren og ferie. Ofte tilpasser du deg familien din, slekten eller vennene dine, men akkurat nå har du en ganske fast mening om hvordan du vil tilbringe denne tiden. Du synes det er på tide at andre tilpasser seg deg.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du i godt humør, og det inkluderer mye småkrangling og vennskapelig krangling med dine nære og kjære. Du er ivrig etter å diskutere og kan la noen temaer gå for langt fordi du synes det er interessant å studere hvordan mennesker reagerer.

Skytten 22/11-21/12

Du har ved et uhell fått høre en nær venns innerste hemmelighet, og den kan være litt underholdende for en utenforstående. Selv om det er fristende å dele denne kunnskapen med andre som ser humoren i det hele, bør du holde den for deg selv. Du kan være ganske flørtende i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er både ro og nervøsitet i deg i dag. Du stoler på deg selv samtidig som du vil bevise for andre hva du er god for. Du leverer både gode og virkelig gode resultater, så når du oppsummerer dagen, er du mer enn fornøyd. Kvelden handler igjen om en gruppeaktivitet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tilbringer store deler av dagen med en hobby, og du trives med det. Du kan også ta deg tid til en kaffe med en eldre slektning eller en venn. For deg handler dagen først og fremst om å være fri og bare slappe av. Ettermiddagen tilbringer du gjerne på kjøkkenet med å eksperimentere.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å være ute og gjøre ting. Enten det er atletiske aktiviteter eller bare en hyggelig tur rundt i byen, så nyter du å slippe å være hjemme. For deg handler friheten om å treffe venner, spise god mat og sosialisere.

Powered by Labrador CMS