horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 21. oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På lørdag dykker du inn i et prosjekt som ligger langt utenfor ditt kunnskapsområde. Du gjør det med stor selvtillit og en viss naivitet. På en eller annen måte er du overbevist om at du kan klare det hvis du virkelig vil. Ikke bli skuffet om det ikke går riktig første gang du prøver.

Tyren 20/4-20/5 

Du er en person som kan være veldig lat mellom aktive perioder, og denne dagen handler nettopp om kontrasten mellom aktivitet og hvile. I dag har du mye du vil få gjort, og tempoet er høyt, men når energien forsvinner, blir du veldig passiv og gjør ingenting i stedet.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du klar for en utfordring som ligger langt utenfor din komfortsone. Du kan være ganske eventyrlysten når du slipper den siden av deg selv til, og i dag er en dag der du tar sjanser. Kvelden byr på mye latter og morsomme minner. Det blir en minneverdig lørdag.

Krepsen 21/6-22/7 

Lørdagen handler om å komme deg bort. Det kan være for hele helgen eller bare for dagen. Du trenger en ny setting og ny inspirasjon. I dag drar du gjerne bort med en nær venn, heller enn din partner eller et familiemedlem. Du trenger litt friskt blod og nye ideer rundt deg.

Løven 23/7-22/8 

I dag ønsker du å utfordre deg selv fysisk, og du innser at du må utfordre deg selv mentalt for å klare det. Ditt problem er at når kroppen begynner å bli veldig sliten, har du en tendens til å gi opp i stedet for å gi de ekstra 10 prosentene du vet du har. I dag planlegger du å styrke deg mentalt.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag tvinger du deg selv ut av din komfortsone. De siste ukene har du hatt mye rutine i helgene, og du liker det. Men i dag tvinger du deg selv til å ikke følge noen plan, være mer impulsiv. Du synes det er ubehagelig å improvisere, men i dag gjør du det likevel.

Vekten 23/9-22/10 

I dag prøver du å planlegge fremover. Du har aldri vært spesielt flink til å strukturere økonomien din, men i dag tar du tak i det, selv om det virker kjedelig. Du har behov for økonomisk trygghet, og det overstiger kjedsomheten med å lage et budsjett.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag har du behov for å komme deg ut i naturen. Nå som dagene er så korte, er det ekstra viktig for deg å utnytte dagslyset så mye som mulig. Skorpionen er følsom for mørke, så pass på å samle energi utendørs, spesielt hvis solen skinner.

Skytten 22/11-21/12 

I dag tar du det litt med ro. To intense dager krever sitt, og du trenger å hvile ut. Denne dagen handler om å kose deg hjemme, enten med partneren din, familien eller kanskje helt alene. Det blir en dag hvor du fokuserer på god mat og hygge.

Steinbukken 22/12-19/1 

Hvis du har fri i dag, gjør du mest mulig ut av din fritid. Du nyter virkelig friheten til å møte venner og familie. I dag kan du være i humør for shopping, men det kan tømme lommeboken din betydelig. Kvelden bringer en overraskende tekstmelding.

Vannmannen 20/1-18/2 

Hvis du har sjansen, tilbringer du gjerne dagen utendørs med vennene dine. Det blir en harmonisk dag fylt med sladder, kos og mat. For deg er det terapi å komme bort fra hjemmet og hverdagen i noen timer.

Fiskene 19/2-20/3 

Hvis du føler deg bra i dag, vil du gjerne tilbringe så mye tid utendørs som mulig. Den friske luften og de vakre høstfargene gir deg ro og harmoni. Hvis mulig, tilbring dagen i selskap med barn eller dyr. Det blir en herlig kontrast til hverdagen.

Powered by Labrador CMS