horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 21. januar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag vil du gjerne henge med familie eller venner. Det blir en rolig og trivelig dag som handler om en hobby eller sport. Dagen handler om å være i gruppe og om å slappe av med folk du er glad i. Kvelden handler om god mat.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en god lørdag selv om du har noen ting du må ta igjen. Du må få gjort unna mye før du kan slappe helt av. Dagen handler om en drøm, om å diskutere, men også om felles mål, både her og nå og i fremtiden.

Tvillingene 21/5-6/20

Du kan være ganske god til å gjøre ingenting, og i dag er det en god egenskap. Etter en hel uke med tvil og anger, føler du at du ikke vil ta en eneste beslutning til akkurat nå. Du følger strømmen og nyter at andre tar kommandoen.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av denne lørdagen prøver du å oppnå høy kosefaktor hjemme. Det kan være at du tar bort jula, at du har kjøpt litt ny innredning eller at du tar en skikkelig rengjøring. Du er ikke den mest ryddige personen, men i dag virker det som du venter fint besøk.

Løven 23/7-22/8

I løpet av lørdagen prøver du å få grep om mange forskjellige detaljer. Du avskyr virkelig å måtte begrave deg i små ting, men du ser ingen andre valg i den nåværende situasjonen. Det store bildet er klart og nå trenger du milepæler som gjør det lettere å nå det endelige målet.

Jomfruen 23/8-9/22

Du vil ikke ta opp et større lån eller kvitte deg med mye penger i dag, men det er det du vurderer akkurat nå. Du har fått et drømmetilbud, men det krever noen investeringer fra din side. Spørsmålet er om du ikke trenger litt mer tid til å tenke på det.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å komme overens med noen mennesker akkurat nå. Det er for mye bagasje mellom dere til at du bare kan slippe alt og gå videre. Det er bare å innse at noen forhold har en best før-dato og dette forholdet kan ha nådd den.

Skorpionen 23/10-21/11

Du står opp mot en veldig sterk og overbevisende person. Det gjør deg stolt å kunne stå opp for seg selv, samtidig som du er redd for at du har tenkt helt feil. Ha tillit til din egen kunnskap og din evne til å ta den riktige avgjørelsen til rett tid.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du lyst til å bare gjøre ingenting, mens venner, familie eller partner vil aktivere seg selv. Dette kan føre til en konflikt mellom dere fordi dere ikke kan la hverandre gjøre hva dere vil. Frihet er en viktig del av et forhold, våg å være borte hverandre.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne lørdagen blir krevende, men også veldig utfordrende og god. Du føler hvordan angsten byttes ut med styrket selvtillit og en ny, voksende innsikt i at du faktisk er en person å regne med. I dag får du mye skryt for en innsats du gjør.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en ganske rolig lørdag hvor du bruker mye av dagen på en hobby som du har. Nettopp friheten til å kunne bruke dagen som man vil er verdifull, samtidig som du vil henge med familie eller venner. Kvelden handler om god mat og sladder.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du gjerne utendørs. Hvis været tillater det, bruk dagen på sport eller en hobby hvor det er mye frisk luft involvert. I dag må du tenke over et valg du står overfor og det gjør du best når du er praktisk og fysisk aktiv.

Powered by Labrador CMS