horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 20. mai

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag tar du flere forskjellige initiativ. Du er på hugget og vil gjøre ting. Det kan være en risiko for at partneren din eller en venn ikke er like ivrig som deg. Dere må kanskje finne en kompromiss slik at begge føler at denne dagen gir dere noe positivt. Ellers blir det en morsom og eventyrlig dag.

Tyren 20/4-20/5

Hele helgen handler om å etablere gode vaner og starte en hobby du har hatt lyst til å begynne med, men som du ikke har hatt plass til i vår. Du kan tillate deg å være litt selvopptatt i dag. Du må unne deg å fokusere på dine egne behov av og til.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne dagen handler mye om naturen og om å være sammen med mennesker som gir deg god energi. Uansett om du tilbringer dagen i skog og mark eller foretrekker en mer urban natur, blir det en dag der du virkelig får muligheten til å slappe av.

Krepsen 21/6-22/7

I dag ønsker du å ta opp et vanskelig tema med en venn eller et familiemedlem. Det handler i stor grad om at du forstår viktigheten av å være åpne og ærlige mot hverandre, selv om det noen ganger kan være smertefullt. Vennen din er ikke like følsom som deg. Kvelden handler om venner og fest.

Løven 23/7-22/8

Hvis været er med deg i dag, er det mulighet for at du drar ut ganske tidlig om morgenen og ikke kommer tilbake før veldig sent. Du nyter ekstra godt av denne tiden på året. Sola gir deg energi og gir deg en varmere og mildere personlighet.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag har du endelig klart å legge jobben helt til side og bare leve i øyeblikket. Det blir en dag der du slapper av og engasjerer deg i ting som er praktiske og kreative samtidig. Det kan være e håndverk, eller å samle familien rundt kaffe og kaker.

Vekten 23/9-22/10

I dag åpner du deg opp om et problem du har. Vennen din har alltid vært støttende og forståelsesfull, og i dag er intet unntak. Det er deilig å føle at noen har ryggen din. Kvelden ser ut til å kunne by på fest eller middag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er veldig sosial og utadvendt denne lørdagen. Hvis du ikke har noe planlagt, finner du personer å være sammen med som har lyst til å gjøre noe gøy. Det blir en bra og actionfylt dag der du lever i øyeblikket.

Skytten 22/11-21/12

En person som betyr mye for deg er for øyeblikket vanskelig å få kontakt med. Du har prøvd med de fleste sosiale mediene, men han/hun svarer ikke på noe. Du er bekymret for vennen din fordi det vanligvis betyr at han/hun har problemer når han/hun trekker seg tilbake. I dag prøver du å oppsøke vennen din fysisk.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag åpner du deg for nye vennskapsbånd. Du vil gjerne være sammen med mennesker du ikke kjenner så godt, enten det er på jobben eller hvis du prøver deg på en ny hobby. Det blir en god lørdag, selv om du kan være litt trøtt om morgenen.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag liker du å være sammen med familie, venner eller kolleger. Det blir en ganske avslappende dag der fokus ligger på å komme nærmere hverandre heller enn å være veldig aktiv. Denne dagen fokuserer mye på god mat.

Fiskene 19/2-20/3

I dag har du store visjoner, kanskje ikke helt realistiske, men likevel med en kjerne av virkelighet. Du drømmer stort akkurat nå, og å ha det vil på sikt føre til noe som er bra for deg. En venn klarer å begrense planene dine noe, slik at de blir mer konkrete.

Powered by Labrador CMS