horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 20. januar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Denne lørdagen passer bra til å gjøre ting med hendene dine. Det kan være praktisk arbeid, en kreativ hobby eller noe mer kunstnerisk. Det blir en dag som gir deg mye positiv energi. Å ha en stund for deg selv i denne hektiske verdenen er verdifullt.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det først og fremst familien som gjelder. Dere har vært litt splittet den siste tiden, og nå føler du behovet for å tilbringe tid sammen. Dette kan innebære å besøke en restaurant eller ha en kveld hjemme med brettspill og skravling. Uansett hva du velger, blir det koselig.

Tvillingene 21/5-20/6 

Lørdagen handler om aktiviteter i naturen, som å gå på ski, gå tur, skøyte eller kanskje grille pølser. Det blir en herlig og energigivende dag der frisk luft har en positiv innvirkning på søvnen din. Du har kanskje hatt problemer med å sove de siste dagene, men ikke i dag.

Krepsen 21/6-22/7 

På lørdag har du en rekke ideer du vil sette i gang, og det passer bra fordi dagen ellers virker ganske rolig. Tillat deg selv å fokusere på dine egne ideer og la kreativiteten strømme. Kvelden byr på en veldig interessant og lang samtale.

Løven 23/7-22/8 

I dag er du litt brysom, og du har en tendens til å starte diskusjoner om emner som du vet lett irriterer andre. Du søker å provosere, bevisst eller ubevisst. Det lyser opp humøret ditt å se andre bli sinte og frustrerte. Kvelden blir bedre, men ganske rolig.

Jomfruen 23/8-22/9 

Hvis været er vakkert, vil du gjerne være utendørs i dag. Du trenger frisk luft og sol for å lade batteriene. Det blir en herlig dag med vinteraktiviteter og spontane påfunn. Kvelden handler om å være sammen med familien og nyte øyeblikket.

Vekten 23/9-22/10 

I dag kan du oppleve noen situasjoner som er utfordrende, og du har en tendens til å se ting negativt. Ta et skritt tilbake og prøv å se det positive i alt som skjer, da vil du få en mye morsommere dag. I dag får du nyheter som kan påvirke økonomien din.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag ser det ut som om du har det bedre, og du vil komme deg ut av huset. Du blir rastløs av å være for mye innendørs. I dag passer det bra med klassiske vinteraktiviteter. Ved å være utendørs kan du også holde større avstand til andre, slik at du ikke utilsiktet smitter noen.

Skytten 22/11-21/12 

På lørdagen tar du vare på deg selv. Det er ofte du glemmer at du selv har behov for å bli pleiet, og hvis ingen andre gjør det, er det opp til deg å skjemme bort deg selv. Det blir en herlig dag fylt med aktiviteter som du setter pris på. Kvelden handler om middag eller en kveld ute med venner.

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen fokuserer utelukkende på deg og dine behov. Det blir en herlig dag der du bestemmer, og du benytter anledningen til å sette dagens agenda, enten det gjelder aktiviteter eller mat. Kvelden byr på kos, en opplevelse og masse latter og morsomme situasjoner.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag vil du overraske et familiemedlem. Det kan være en feiring av noe slag, eller så vil du bare vise vedkommende hvor mye han eller hun betyr for deg. Lørdagen fokuserer helt og holdent på denne personens ønsker, men også på overraskelsen du har forberedt.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har lovet å stille opp på noe, og i dag vil du ikke. Du prøver å trekke deg fra løftet ditt, men du innser snart at din slektning eller venn vil bli veldig skuffet hvis du ikke stiller opp. Motiver deg selv i stedet, det vil bli gøy bare du gir det en sjanse.

Powered by Labrador CMS