horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 2. september

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen handler om å dra ut og oppdage nye områder. Det kan være en familieutflukt eller ditt helt eget eventyr. I motsetning til mange andre tegn, trives Væren godt i sitt eget selskap, og noen ganger synes du nesten det er bedre å gjøre ting alene enn med selskap.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen dreier seg om aktiviteter du liker å gjøre, enten det er kunst, musikk, matlaging eller å være i naturen. I dag lar du kreativiteten flyte fritt, og magi kan oppstå. Du føler deg uvanlig fri akkurat nå, som om en byrde løftes fra skuldrene dine, og du kan puste lettere.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er fortsatt mye følelsesmessig turbulens i horoskopet ditt, og du blir veldig lett sint akkurat nå, men du kompenserer ved å raskt bli glad igjen. Det kan være litt utfordrende for noen av vennene dine å håndtere humøret ditt, så prøv å ha åpen kommunikasjon.

Krepsen 21/6-22/7 

Lørdagen blir en morsom og sosial dag der du gjerne gjør ting sammen, enten med familien eller vennene dine. Du synes det meste virker morsomt akkurat nå, så du er lett å få med på ulike aktiviteter. Det er ekstra spennende for deg å prøve ting du ikke har gjort før.

Løven 23/7-22/8 

I dag får du muligheten til å møte en gammel venn eller et familiemedlem igjen, det blir en gledelig gjenforening siden dere ikke har hatt muligheten til å møtes så ofte. Det er mye å ta igjen, spesielt når det gjelder hva som har skjedd i hverandres liv. Kvelden blir litt annerledes, men hyggelig.

Jomfruen 23/8-22/9 

I løpet av lørdagen kommer du over verdifull informasjon ved et uhell. Du innser at dette er for godt til å være sant, men av og til har du flaks på din side, og det har du i dag. Takket være den nye informasjonen kan du revurdere noen beslutninger du har tatt, og det vil spare deg for penger.

Vekten 23/9-22/10 

Lørdagen handler om å ikke stresse, men også å vie seg til praktiske aktiviteter. Dette er en dag hvor du gjerne kan få hendene skitne med jord eller maling. I løpet av dagen vil en nabo eller bekjent komme med en ganske saftig påstand som tar deg litt på sengen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du kan med fordel vie denne lørdagen til en hobby. Du er både kreativ og tenker fritt denne dagen, noe som gjør at du kan bli inspirert til å oppnå store ting. I dag foretrekker du å være utendørs fordi du føler deg nærmere alle energiene som omgir deg. Kvelden handler om en langvarig vennskap.

Skytten 22/11-21/12 

Du har problemer med å virkelig lytte. Selv om du tror du gjør det, er sannheten at du har litt vanskelig for å fokusere når andre snakker. Tankene dine drifter lett av gårde, spesielt hvis personen blir langtekkelig. Dette er noe som tydelig merkes i dag.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er en dag hvor du møter venner og nyter å ha fri. Det kan være en shoppingtur i byen, en koselig kaffe og en spasertur, eller en middag hjemme. Uansett hva dagen og kvelden bringer, handler det først og fremst om vennskap og å ta seg tid til å være sammen.

Vannmannen 20/1-18/2 

Lørdagen blir en morsom dag hvor du kombinerer en hobby med noe praktisk. Du tester ferdighetene dine og pusher grensene for hva du kan oppnå. I dag får du anerkjennelse for hvordan du har utviklet deg og endret deg litt de siste årene. Kvelden blir morsom og litt annerledes.

Fiskene 19/2-20/3 

Lørdagen blir morsom og full av aktivitet. Du er full av ideer og føler behov for å være aktiv. Uansett om du velger å utfordre deg fysisk eller tilbringer dagen med mer rolige aktiviteter, blir det en morsom dag hvor du oppdager nye ting om deg selv. Kvelden byr på god mat og hyggelig selskap.

Powered by Labrador CMS