horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 2. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Nå starter den første offisielle vårmåneden, og du føler det allerede på lørdag. Dette er en dag hvor du gjerne vil være så mye utendørs som mulig. Frisk luft og masse aktivitet er en vinnende kombinasjon når du vil slappe av og roe ned. Kvelden handler om et løfte.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen blir en rolig og harmonisk dag hvor du både tar deg tid til å ordne hjemme og være mye utendørs, spesielt hvis været er fint. Tyren trenger lyset og varmen, så nyt naturens energier nå som du har fri. Kvelden handler om venner, latter og god mat.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag kommer den første virkelige bølgen av lysenergi inn i ditt tegn, og du merker det. Det er en følelse av vår og sommer i luften, så derfor passer denne dagen ekstra godt for utendørsaktiviteter. Det blir en morsom dag hvor du beveger deg mye, og du liker å treffe både venner og familie.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag befinner du deg i en ganske ukjent atmosfære, og det kan by på visse vanskeligheter, men også en morsom opplevelse. Krepsen bekymrer seg sjelden for det nye, men omfavner endringer med herlig entusiasme. I dag er det miljøet som er annerledes, personer og aktiviteter er det du er vant til.

Løven 23/7-22/8 

Du trenger lyset mer enn alle andre stjernetegn, så denne årstiden er det ekstra viktig å være utendørs i de lyse timene på dagen. Lørdagen handler akkurat om denne typen aktiviteter, men også om fysisk bevegelse og positiv energi. Kvelden byr på vennskap og en god matopplevelse.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er vanligvis to typer Jomfruer. Den sportslige og den kulturelle som unngår fysisk aktivitet. Uansett hvilken gren du bekjenner deg til, handler lørdagen om å bevege seg og prøve en ny interesse, gjerne innenfor det atletiske.

Vekten 23/9-22/10 

På lørdag går månen inn i ilden, og det gir deg enda mer energi. Hvis været er bra, kan du bruke denne dagen til klassiske vinteraktiviteter hvis muligheten byr seg, ellers er det fokus på fysisk aktivitet som sport, trening eller raske turer. Kvelden bringer med seg praktisk informasjon.

Skorpionen 23/10-21/11 

Lørdagen handler om familien og å gjøre ting sammen. Det blir en koselig dag hvor fokuset ligger på utendørsaktiviteter hvis muligheten byr seg. Denne dagen handler også om minner og å sette nye felles mål. Kvelden blir herlig.

Skytten 22/11-21/12 

Hvis du har muligheten til å komme deg bort denne helgen, så grip den. Det kan være alt fra en skitur på dagen til et besøk på hytta eller en weekendtur med partneren din. Uansett hvordan helgens aktiviteter ser ut, har du herlige dager å se frem til.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen handler om fysiske utfordringer, men også om frisk luft og nærhet til naturen. Som de fleste jordtegnene blomstrer du opp på våren. Senhøsten og vinteren gjør deg litt søvnig, og du har vanskelig for å finne energi til nye prosjekter.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag har du noen ærender å gjøre, og det tar lengre tid enn forventet. Det som virket som ganske enkle innkjøp viser seg å være vanskelig å få tak i, og du må jage en god del. Sett av omtrent dobbelt så mye tid som du planla fra begynnelsen av. Kvelden handler om god mat og hyggelig selskap.

Fiskene 19/2-20/3 

Lørdagen ser romantisk ut, spesielt for nyforelskede Fisker. Vårstemningen flommer over, og du bruker all din ømhet og kjærlighet på partneren din eller familien din. Som singel begynner du å bli klar for å treffe noen, og da gjelder det å være i miljøer med mange mennesker.

Powered by Labrador CMS