horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 2. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du i strålende humør. Du vil, du kan, og du nøler ikke. Enten du tar del i eventyrlige aktiviteter eller bare utfordrer tankemåter og meninger, blir det en dag hvor du lærer nye ting. Dette er en god dag hvis du ønsker å bli kjent med nye mennesker, for eksempel gjennom en ny hobby.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det julekos og fornøyelser som står på planen. Det kan være at du pusler med familien hjemme, besøker en julemarked eller deltar på årets første gløgg-sammenkomst. Kvelden blir sosial, morsom og byr på en herlig smaksopplevelse.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har tusen prosjekter hjemme i dag og ønsker samtidig å tilbringe tid utendørs i frisk luft. Det blir en aktiv dag som starter tidlig og ender sent. Du jobber hardt for å krysse av alle punktene på listen din. Selv om du er sliten om kvelden, er du fornøyd med innsatsen din.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag prøver du noe nytt og tålmodighetskrevende. Du synes det er vanskelig, men samtidig kan en påvirkning fra ild drive deg fremover og få deg til å ønske suksess. Du har en sterkere vinnerinstinkt enn vanlig, og det hjelper deg med å nå målene dine denne dagen.

Løven 23/7-22/8 

Enten har du en slektning, familiemedlem eller venn som er både sta og svært bestemt: I dag føler du behov for å si nei til denne personen, noe som vil utløse en lang diskusjon. Det er bare å stålsette seg og gjøre det du vet er rett for deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har gitt en venn eller slektning et løfte om hjelp i dag, og du gjør ditt beste for å prøve å komme deg ut av det. Du har andre morsomme aktiviteter på gang. Spørsmålet er om denne personen kan sympatisere med deg og la deg slippe unna, eller om du rett og slett må bite i det sure eplet.

Vekten 23/9-22/10 

Denne dagen handler om å være modig. Det trenger ikke å bety at du hopper i fallskjerm eller kaster deg utfor off-piste-bakker. Det handler heller om å utfordre deg selv på områder som du ikke helt mestrer. Du har en venn som pusher deg til å bli ditt beste jeg.

Skorpionen 23/10-21/11 

På lørdag får du en beskjed som handler om økonomien din. Du blir litt usikker fordi du ikke helt forstår hva denne beskjeden vil bety for deg på lang sikt. Det du kan gjøre er å diskutere saken med en venn eller slektning som kan mye om økonomi.

Skytten 22/11-21/12 

Det er på tide å snakke om ekte følelser, og det er ikke din favorittaktivitet. Selv om Skytten kan virke åpen og direkte, er du vanligvis nøye med å skjule det du egentlig føler. En venn ønsker mer fra deg og vil at du skal åpne deg opp for dem.

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen oser av julestemning og kos. Det blir en intens dag med hyggelige omgivelser, god mat og mye latter. Kvelden handler om venner og å møtes for å ha det gøy. Du føler at du har prioritert bort sosiale aktiviteter i altfor lang tid, og det ønsker du å endre på.

Vannmannen 20/1-18/2 

På lørdagen får du tid til både venner og familie. Det kan være en hyggelig lunsj, et julemarked eller en herlig lang tur. Du liker å være utendørs i løpet av dagens lyse timer. Kvelden fokuserer mer på venner og god mat. Det blir en herlig kveld der du virkelig føler deg bortskjemt.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag tar du flere initiativer som gagner både deg selv og familien. Det er en slags treghet blant dine nære og kjære som gjør at de ikke helt orker å ta tak i det som trengs. Du sørger for å både lede og fordele ulike oppgaver innad i familien. Det blir en produktiv dag.

Månedshoroskopet for november. 

Powered by Labrador CMS