horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 18. november

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen blir berikende på mange ulike måter. Du er sosial og møter gjerne både venner og familie. Det blir en dag der du er aktiv, og veksler mellom ulike aktiviteter eller møter. Kvelden dreier seg om god mat og herlig selskap.

Tyren 20/4-20/5 

På lørdagen befinner du deg i en miljø som byr på spenning. Det kan være en konkurranse, sport eller kanskje en eventyrlig utfordring. Denne dagen handler om å holde nervene under kontroll, men også om glede, latter og samhold. På en måte blir det en slags avslutning for din del.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag vil du se nye ting og oppleve noe annerledes. Du vil også tvinge deg selv ut av din vanlige komfortsone. På mange måter blir det en morsom, men litt annerledes dag som får deg til å tenke på en ny måte. En lørdag som utfordrer sansene dine.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag tar du det første skrittet mot å realisere den beslutningen du tok i går. Kanskje booker du et kurs, begynner å se etter motiv til en tatovering eller bare legger en plan for våren der du sørger for å få tid til dine planer. Lørdagen blir på mange måter veldig givende.

Løven 23/7-22/8 

I dag fokuserer du mye på en nær venn og vedkommendes problemer. Dette er en person som ofte kommer til deg når hen trenger råd, og hittil har du alltid funnet tid. I dag er ikke noe unntak; du legger andre ting, som du egentlig helst ville gjort, til side for å være der for din venn.

Jomfruen 23/8-22/9 S

om den løven du er, kan du ikke la være å utfordre deg selv, spesielt når du er fri og ikke har krav om å prestere. I dag tester du gjerne noe som er nytt og annerledes. Du er ikke redd for det ukjente, og synes det er gøy å utforske dine egne grenser.

Vekten 23/9-22/10 

I dag tilbringer du gjerne mye tid utendørs. Det blir en herlig dag der du føler at du suger til deg energi fra naturen. Hvis det er barn eller dyr i nærheten, vil du ha det bra. Deres spontanitet og livsglede er bra for deg. På kvelden er du gjerne sammen med venner.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har lovet en venn noe, og i dag gjør du ditt beste både for å holde løftet ditt og å være så rasjonell som mulig. Ofte tenker Skorpionen med hjertet i stedet for hjernen, og det kan gjenspeile seg i beslutningene du tar. Du går helt bort fra fornuftens røst.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er du å gjerne sammen med en gruppe. Det er en dag der du tar initiativ og kommer med ideer, men det hindrer ikke at du bør være litt ydmyk og lytte til hva familien din eller vennene dine har å si. Det blir en fin balanse mellom å bestemme og å la andre få det som de vil ha.

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen blir litt av kulminasjonen for din del. Du har jobbet mot noe over lang tid, og alle veier har ledet deg til dette punktet. Nå vil du vise hvem du er og hvor mye du kan, men du vil også avslutte dette kapittelet i livet ditt, i hvert fall for øyeblikket. Det blir en morsom, spennende og sosial dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det er mye nervøsitet i dag fordi det står mye på spill. Du holder deg gjerne for deg selv når det blir stressende, fordi du ikke er så flink til å være sosial når du er nervøs. Dagen blir både spennende og fylt med glede og gode prestasjoner. Om kvelden feirer du sammen med andre.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er du litt mer energisk, og du satser på å møte mennesker og ha det gøy. Det kan være med familien eller en hobby sammen med personer du ikke kjenner så godt. Det blir en morsom dag som byr på friske inntrykk og spennende ideer. Kvelden handler om noen som står deg nært.

Powered by Labrador CMS