horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 18. mai

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Denne dagen handler om å bli kjent med nye mennesker og være åpen for ulikheter. Det blir en givende dag på mange måter, der en mangfoldig gruppe mennesker kombinert med en ny setting utgjør dagens hendelser. Kanskje er du invitert i et bryllup eller en annen fest.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen blir en herlig dag enten med den store eller lille familien. Du er utendørs så mye som mulig, men det er noen plikter du bør ta selv om det er helg. En utflukt til et nytt sted  kan få deg i et ekstra godt humør. Kvelden byr på god mat.

Tvillingene 21/5-20/6 

Dette er en dag hvor du gjerne tilbringer tid med vennene dine, spesielt de du ikke har muligheten til å være med så ofte. Det blir en morsom og energigivende dag fylt med glede og utendørsaktiviteter. Om kvelden venter det morsomme nyheter som angår en venn.

Krepsen 21/6-22/7 

Som singel er dette en perfekt dag for en date. Delvis handler det om din sensuelle utstråling og gode humør, men også om at du virkelig ønsker å møte noen. Har du en partner, bør du ta sjansen til å blåse liv i forholdet deres i dag ved å gjøre noe sammen.

Løven 23/7-22/8 

I dag er det en person å feire, og du er alltid i humør for litt fest, enten det er kakefest eller en fin middag. I dag stråler du som solen selv, og du blir det naturlige midtpunktet i alle sammenkomster. Det lyser virkelig av selvtillit og karisma rundt deg i dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er det mange baller i luften samtidig, og det gjelder å holde hodet kaldt. Du jobber med et prosjekt hjemme som har vist seg å være mer omfattende og komplisert enn du først trodde. Her gjelder det å ikke gi opp, og å bruke din berømte stahet for å fullføre prosjektet.

Vekten 23/9-22/10 

På lørdag er du gjerne utendørs så mye som mulig. I din verden finnes det ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Du liker både regn og kulde, så det er ikke noe problem om solen ikke skinner, så lenge du har noen du liker å dele dagens aktiviteter med.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er en slektning eller familiemedlem som er flink til å manipulere deg til å gjøre ting som egentlig ikke passer deg. I dag får du muligheten til å øve deg på å si nei til denne personen. Vær bestemt, uansett hvor skuffet han eller hun blir. Du må lære deg å sette grenser.

Skytten 22/11-21/12 

Lørdagen ser ut til å dreie seg om en fest eller annen invitasjon. Du er veldig forventningsfull, og forberedelsene til denne hendelsen/festen er nesten morsommere enn selve aktiviteten. Du elsker å pynte deg og skjemme deg bort med hjemmespa og helgeluksus.

Steinbukken 22/12-19/1 

På lørdag er det fullt kjør, både med fysiske aktiviteter, underholdning og litt småarbeid hjemme. Hvis du studerer, prøver du også å klemme inn litt lesing denne dagen fordi du synes det er viktig med kontinuitet. Kvelden handler mest om å ha det gøy og treffe venner.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag planlegger du en utflukt sammen med familien. Du har funnet et eget lite paradis som du vil vise dine nære og kjære. Det blir en morsom dag, men også en dag som vekker en del spørsmål, spesielt når det gjelder økonomi og en viss tidsplan.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag vil du gjerne pusle på en balkong eller i en hage hvis du har muligheten. Det viktigste er å være utendørs og nyte våren som endelig er her. Denne dagen ser også ut til å dreie seg en del om barn og dyr. Det er dem du gjerne tilbringer tid med.

Powered by Labrador CMS