horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 17. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen handler om et familiemedlem eller en venn som ikke vil lytte. Du har flere ganger forsøkt å ta opp et litt sensitivt tema, men vedkommende stikker bare hodet i sanden og later som ingenting. Kvelden byr på sladder og hygge hjemme.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen handler om å unne seg ting. Det kan være materiell luksus eller åndelig næring. Uansett hva dagen bringer, sørger du for å skjemme deg selv skikkelig bort. Mye av denne lørdagen dreier seg om en hobby eller interesse du har. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har engasjert deg i en rekke aktiviteter denne lørdagen, og du kan oppleve dagen som stressende og intens. Selv om det meste er selvvalgt og du gjør ting du synes er morsomme, blir du likevel litt oppjaget av tempoet. Kvelden tilbringer du gjerne med hjemmekos sammen med familie eller venner.

Krepsen 21/6-22/7 

Denne dagen handler om fysisk aktivitet, konkurranse og å vinne. Det trenger ikke være du selv som konkurrerer, du kan heie på et lag eller noen du kjenner. Dagen byr på mye nervøsitet, et intensivt tempo og en berg-og-dalbane av følelser.

Løven 23/7-22/8 

Du har positiv energi i dag, og du legger den i et prosjekt hjemme. Som Løven er du like flink som Væren til å starte prosjekter, men litt dårligere til å fullføre dem. Du vil få dette avsluttet en gang for alle. Kvelden ser sosial ut. Du trives i selskap med vennene dine.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag handler det om familie eller nære venner. Du fokuserer helt på dine nærmeste og setter dine personlige ønsker til side. Kanskje er det noen som har bursdag, derfor får vedkommende all din oppmerksomhet. Kvelden dreier seg om god mat og mye latter.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en bekjent, nabo eller kollega som irriterer deg veldig mye. Det handler hovedsakelig om at vedkommende er en direkte person som ofte tråkker på andre. I dag går hen litt for langt, og da ser du rødt. Du sier ifra tydelig, noe den konfliktsky Vekten sjelden gjør.

Skorpionen 23/10-21/11 

Lørdagen handler om familie, ferier og reiser. Det er ting som kan sette kjepper i hjulene for deg, spesielt hvis du ønsker å dra på en lengre reise, men har kjæledyr. Dagen handler om å finne løsninger og tenke utenfor de vanlige rammene.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er du klar for eventyr. Det kan være en spasertur i bymiljøet, et besøk i et naturreservat eller kanskje litt kulturell stimulans som et museum eller en kunsthall. Uansett hva du finner på denne dagen, er selskapet viktigere enn selve aktiviteten.

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen blir fysisk utfordrende, og du synes det er deilig å gi alt og slippe å tenke. Steinbukker som satser på en sport eller en fysisk hobby, vil få ekstra mye ut av denne dagen. Kvelden handler om god mat og å nyte sommeren.

Vannmannen 20/1-18/2 

På lørdagen tar du en pause fra alle plikter og oppdrag. Det blir en avslappende dag der du gjerne drar på utflukter og blir kjent med stedet du er på. Enten du er på reise eller hjemme, er det alltid nye perler å oppdage. Kvelden handler om å gi deg selv en gave.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag ser det ut til at du feirer en venn, bekjent eller slektning. Det kan være alt fra en bursdag til en milepæl. Denne dagen blir hyggelig, sosial og intens på samme tid. Som singel kan du møte en eller flere personer som tiltrekker deg. Du føler deg klar for en sommerflørt.

Powered by Labrador CMS