horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 16. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen handler først og fremst om å utfordre dine frykter. Det blir en skikkelig eventyrdag som kan by på en blanding av litt skrekk, glede og positive overraskelser. Her gjelder det å være åpen og å stole på vennen din, at han eller hun vet hva de holder på med.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen blir en blanding av hvile og aktivitet. Det blir en behagelig og lat dag der du ikke anstrenger deg særlig mye mer enn å ta en spasertur eller oppdagelsesferd i nærområdet. Kvelden ser litt festlig ut, den byr på en spennende atmosfære og rikelig med god mat.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er det utendørsaktiviteter som gjelder. Du har det bra med å bevege deg, og du er gjerne fysisk aktiv. Du liker å utfordre deg selv og være litt eventyrlysten, noe som gjør dette til en utmerket dag å prøve noe nytt. Kvelden handler om å ta plass i et sosialt samvær.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag tar du en pause fra alt. Det har vært mye både privat og på jobben, så du trenger en sjanse til å la tankene dine vandre og få hvile. Du kan ha mindre anstrengende aktiviteter planlagt, men det mest sannsynlige er at du ikke engang forlater hjemmet.

Løven 23/7-22/8 

I dag gir du plass og tid til en hobby som du ikke har tid til så ofte som du skulle ønske. Dette er en interesse som har vært hos deg lenge, men det er først nå at du virkelig lar denne lidenskapen blomstre. En vellykket lørdag med andre ord.

Jomfruen 23/8-22/9 

Mye av denne lørdagen handler om en gave eller en presang. Det kan være noe du får, men mer sannsynlig noe du planlegger å gi bort. Du vil alltid vise at du har tenkt nøye gjennom når du gir noe bort, så i dag bruker du tid og omsorg på å finne den perfekte gaven.

Vekten 23/9-22/10 

Denne dagen vil du gjerne tilbringe innendørs og gjøre ting enten hjemme, på treningssenteret eller kanskje bruke deler av dagen på en mer kreativ hobby. Det blir en fin dag som kontrasterer mot hverdagen. Pass opp for en kranglete slektning som vil irritere deg.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du veldig uselvisk og setter en venns behov foran dine egne prosjekter. Du er ikke bare der som en venn som lytter, men du sørger for å aktivt hjelpe ham eller henne med problemene deres. Denne dagen kan du få morsomme nyheter om økonomien din eller karrieren din.

Skytten 22/11-21/12 

I dag har du en avtale med en venn, slektning eller en date. Det handler om noe du har lovet, men som du ikke har kunnet oppfylle før nå. Du misliker å være i gjeld til folk, og i dag kan du endelig betale tilbake til din venn. Kvelden blir full av uventede hendelser.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag innser du at du har friheten til å gjøre hva du vil, siden du har fri. Du har en herlig dag å se fram til, og det er ganske sannsynlig at du kommer til å handle en del i dag. Du har lenge tenkt på kjøp du ønsker å gjøre, og i dag er det mulighet til å gå rundt i butikker.

Vannmannen 20/1-18/2 

Etter all stressen du har opplevd denne uken, fortjener du virkelig en dag der du kan slappe av og komme til ro. I dag gjør du ikke så mye. Du fokuserer på å ha det hyggelig, slappe av og skjemme deg bort. Det blir en deilig dag og en morsom kveld.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en yngre slektning eller familiemedlem som har en tendens til å havne i vanskeligheter. Hen setter seg selv i de merkeligste situasjonene, og det pleier å være deg som står der og hjelper hen når det kriser. I dag er det igjen din tur til å få denne personen til å handle fornuftig i en konflikt.

Powered by Labrador CMS