Dagens horoskop: Lørdag 16. februar

Se hvordan dagen blir for ditt horoskop her!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en tendens til å havne i trøbbel nå. Det er små ting du sier og gjør som påvirker omgivelsene dine negativt. Det er mars som drar inn en ganske kverulerende påvirkning på ditt tegn. Det gjør at du oppfattes som litt provoserende, selv om du ikke mener det.

Tyren 20/4-20/5

Du vil mye i dag, men risikerer å påbegynne masse som du ikke får til å avslutte. Morgenen og formiddagen blir travel med jobb og ulike krav, men etter lunsj blir det roligere og du kan fokusere på det kreative. Kvelden handler om familie.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i kjempegodt humør i dag og sprer glede rundt deg. Akkurat nå føles det som om alt i livet ditt flyter bra og du får mye gjort både privat og på jobb. Denne lørdagen bruker du litt for mye tid på å gruble på noe som ligger i framtiden.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ganske lei av dårlige unnskyldninger fra en slektning som lover mye og holder lite. Du må si ifra på en slik måte at personen forstår at du mener alvor. I løpet av ettermiddagen innser du at du hadde glemt en aktivitet du gjerne skulle ha vært med på.

Løven 23/7-22/8

Du blir konfrontert i dag. En venn antyder noe som får deg til å lure. Denne personen pleier ikke være så tydelig, men i dag kan det ikke bli tydeligere. Kvelden byr på godteri og kos med familie eller venner.

Jomfruen 23/8-22/9

Hensiktene dine er gode, noe som forsterkes av Uranus. Noen personer kan nok oppfatte deg som sta, men det er bare at du virkelig tror på dette selv. I løpet av dagen passer det bra med en historisk aktivitet.

Vekten 23/9-22/10

Du trosser en slektning ve å gjøre det tvert motsatte av hva som foreslåes. Dette er din måte å markere at du hører rådene, men kommer uansett til å ta avgjørelsen selv. Dagen handler også om å stole på en venn selv om du ikke helt hva som skjer nå.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag skaper du et behov som ikke allerede finnes der. For deg er det viktig med sterk vilje uansett om det gjelder privatlivet, en hobby eller jobb. Lørdagen blir en dag der du byr på deg selv. Kvelden blir festlig …

Skytten 22/11-21/12

Lørdagen byr på mer stress enn moro. Du har mange ting du vil rekke, men dagen går for fort. I kveld skal du treffe noen som står deg nær. Det blir en hyggelig og meget underholdende kveld med en overraskende tvist.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du det travelt. Du skal rekke å treffe venner, slekt og kanskje litt flere venner. For deg er det viktig å planlegge denne lørdagen i detalj, hvis ikke kommer ikke skjemaet til å holde. I kveld får du høre et interessant rykte og du møter noen som gjør deg mo i knærne.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan være litt kort når du er stresset, og det er du i dag. Det blir en litt vanskelig lørdag, men når du får gjort alt du må gjøre, kan du slappe av og ta det med ro.

Fiskene 19/2-20/3

Til vanlig vet du hva du vil, men nå er du forvirret. Følelsene dine drar i deg og du har vanskelig for å bestemme deg for hva du vil. I kveld faller noen biter på plass, men spørsmålet er om dette gjør situasjonen enklere eller ikke …

Se hvordan februar blir for ditt stjernetegn her!

2019: Les det store årshoroskopet her!

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS