horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 15. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er det venner som gjelder. Det kan være aktiviteter som du har planlagt lenge, men det kan like gjerne være et spontant innfall. Væren er flink til å være impulsiv og å følge sin magefølelse. I dag får du høre et saftig rykte om en person som du misliker.

Tyren 20/4-20/5

I dag tilbringer du mange timer utendørs sammen med en venn eller et familiemedlem. Du synes det er deilig å komme ut og bevege deg, og de nyter ditt selskap. Kvelden handler om god mat og om å ha det hyggelig sammen.

Tvillingene 21/5-20/6

På lørdag innser du at du er på vei inn i en ny æra av ditt liv og at det er på tide å gi slipp på den personen du har vært frem til nå. Det kan være at du går fra å være singel til å være i et forhold, eller omvendt. Det kan også handle om at du de siste månedene har vokst både som person og i din yrkesrolle.

Krepsen 21/6-22/7

I dag skal du være spontan. Hvis du får et tilbud om en aktivitet, skal du takke ja selv om din instinktive reaksjon er motsatt. Det er gjennom å gjøre nye ting at du møter spennende mennesker. Det blir en dag som setter krydder på livet.

Løven 23/7-22/8

Du lovet en venn noe for lenge siden, og du har håpet at vedkommende hadde glemt det fordi det var et ugjennomtenkt løfte. I dag tar vennen din opp temaet igjen, og det viser seg at hen ikke har glemt noe som helst, men bare ventet på riktig tidspunkt for å innkreve det du lovet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en venn som trenger en skulder å gråte på, og i dag er du der for hen. Det handler mest om å lytte, for hen er ikke mottakelig for noen råd akkurat nå, men trenger tid til å fordøye alt som har skjedd. Litt god mat og en masse empati er det din venn trenger.

Vekten 23/9-22/10

Du pleier å unngå å si sannheten rett ut, slik du ser den, fordi du vet at meninger kan såre. I dag føler du derimot et behov for å være ærlig uten filter, og det kan noen personer oppleve som litt skremmende. Kvelden handler i stor grad om å være nær familien.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en venn eller slektning som tar altfor mange risikoer etter din mening. I dag prøver du å snakke denne personen til rette, men det er lettere sagt enn gjort. Hen synes du er en pyse, og du blir irritert på hens holdning. Kvelden byr på moro og nye omgivelser.

Skytten 22/11-21/12

Du fortjener å få være helt fri. I dag tar du en mental pause og slipper alt som heter arbeid. Du er gjerne utendørs og nyter den lunefulle forsommeren. For deg er dette den beste tiden på året, så sørg for å få mest mulig ut av dagen og kvelden.

Steinbukken 22/12-19/1

Etter en fortryllende periode begynner du å lande i virkeligheten igjen. Lørdagen handler om å tenke praktisk og organisere. Det er en dag der du ikke har tid til bare å gå rundt og oppleve ting, du må sørge for å få struktur på visse prosjekter før du kan ta helg på ordentlig.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en herlig lørdag som byr på en hel del frisk luft og morsomme eventyr. Denne dagen handler om å gjøre ting sammen med likesinnede, enten det er en hobby, en sport eller bare å være ute i naturen. Kvelden byr på en kulinarisk opplevelse.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig utadvendt denne lørdagen. Du omgås gjerne med vennene dine, og din humor underholder dem skikkelig. Dette blir en herlig dag der du lykkes med noe du har prøvd på tidligere men ikke fått til. Kvelden handler om fest og moro, en kveld der du kan skinne som den stjernen du er.

Powered by Labrador CMS