horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 14. oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På lørdagen føler du sterkt behov for en ny start og å legge bak deg mye av det som har skjedd i løpet av uken. Dette blir en god dag der du gir deg selv tilliten du trenger for å ta modige beslutninger. I løpet av dagen tar en venn fra fortiden kontakt med deg igjen.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen blir en morsom og travel dag der du gjør mye hjemme. Du unner deg også noe, som en hyggelig lunsj, kaffe, eller kanskje til og med en shoppingtur i byen. Ettermiddagen handler om å feire noe eller noen. Det blir en sen kveld.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er det nymåne, og det gir deg den positive energien du trenger for å gi slipp på ting du har grublet for mye på. Du pleier ikke å være ettertenksom, men i det siste har du lagt merke til at du har blitt mer tilbøyelig til å henge deg opp i konflikter. Dette er en side av deg selv som du ikke liker.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag har du et sterkt behov for å rydde opp, enten fysisk eller mentalt. Denne typen storrengjøring gjør du vanligvis et par ganger i året, og da er det best for de rundt deg å holde seg unna. Du bearbeider mye på en underbevisst måte når du rydder på denne måten.

Løven 23/7-22/8 

Lørdagen handler om nærhet, varme og å være sjenerøs mot de du elsker. Det kan være en spontan gave, lage mat eller bare overøse dine nærmeste med din varme og kjærlighet. For deg er familien veldig viktig, og du vil vise dem hvor mye de betyr for deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

Lørdagen blir treg, og du trenger tid til å komme deg. Uansett om det var gårsdagens festing eller bare en generelt tøff uke som har satt sine spor, blir dette en veldig avslappet og rolig lørdag. I dag skjemmer du bort deg selv uten den minste dårlige samvittighet.

Vekten 23/9-22/10 

Lørdagen blir en koselig dag der du gjerne tilbringer tid med din nærmeste familie eller dine aller nærmeste venner. Du unner deg mye av livets goder i dag, enten det er mat eller å kjøpe noe du har ønsket deg en stund. Kvelden handler om informasjon.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det nymåne i Vekten, og det gir deg muligheten til å komme til en kompromiss med en person som vanligvis ikke gir etter. Begge innser at det er til fordel for begge å legge det som har vært bak seg og begynne på nytt. Kvelden byr på underholdning, god mat og hyggelig selskap.

Skytten 22/11-21/12 

Lørdagen blir en rolig og hektisk dag der du prøver å utfordre dine frykter samtidig som du ønsker å oppdage nye utfordrende aktiviteter. Det kan hende at partneren din eller vennene dine trekker seg fra dine dristige forslag, men du pleier ikke å ha problemer med å gjøre ting på egen hånd.

Steinbukken 22/12-19/1 

På lørdagen er det full aktivitet hele dagen. Du har mye å gjøre samtidig som det er planlagt feiring av en venn eller slektning. Selv om dagen er travel, har du det gøy, og du nyter å ha fri. Kvelden bringer uventede nyheter og flere overraskelser.

Vannmannen 20/1-18/2 

Lørdagen handler om feiring. Det kan være alt fra barnebursdag, familieselskap til en mer festlig middag eller fest. Mye av denne dagen handler om forberedelser, reising og selve aktiviteten. Det blir en morsom og koselig dag.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det nymåne, og med den kommer en frisk energi inn i ditt tegn. Du får muligheten til å begynne på nytt ved å vende blad. Hele dagen puster muligheter. Dra nytte av denne dagen og legg en strek over det som har vært dårlig tidligere i uken. I dag får du din andre sjanse.

Powered by Labrador CMS