horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 14. januar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du venter på en kunngjøring av noe slag denne lørdagen og når den endelig kommer, vet du ikke om du blir glad eller skuffet. Det har skjedd mye som endrer hele situasjonen. Kvelden handler om å være ærlig og stå opp for din mening.

Tyren 20/4-20/5

Du har ekstremt forvirrede og sterke drømmer akkurat nå som kan ha en vedvarende effekt i løpet av dagen. I natt drømte du noe som egentlig ikke vil forlate deg og det skaper et ekko i bakhodet gjennom dagen i dag. Noen ganger må du lytte til din egen underbevissthet og i dag er en slik dag.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er noe fritt over tegnet ditt i dag. Du gjør ting uten å tenke over hvorfor og uavhengig av konsekvensene, føler du deg fri. I dag møter du noen fra fortiden din, og det vil være et veldig sterkt møte for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å si eller gjøre noe du umiddelbart angrer på. Dessverre er det ikke bare bare å be om unnskyldning og sette en strek over det som skjedde. Når dette først er ute i det fri kan det ikke tas tilbake. I løpet av dagen møter du en person som får deg til å føle sterke følelser.

Løven 23/7-22/8

Du synes det er vanskelig å være så effektiv som du ønsker å være. Så mye har skjedd i det siste at du egentlig ikke kan fokusere på én ting om gangen. I løpet av ettermiddagen vil noe av den generelle forvirringen avta og du vil føle deg bedre.

Jomfruen 23/8-9/22

Det kommer til å bli en irriterende dag fordi du føler deg litt sint. Dette humøret skyldes en påvirkning fra Mars og det blir ikke bedre når en venn ubevisst fornærmer deg. Risikoen for et utbrudd fra din side er stor i dag.

Vekten 23/9-22/10

I dag tar du ingen risiko når det kommer til din egen impulsive oppførsel. Du vet at du lett kjøper ting du verken vil ha eller trenger, så du unngår rett og slett fristende miljøer. Det blir en dag som handler om natur og frisk luft i stedet.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av denne lørdagen prøver du å fokusere på én ting om gangen og det går ganske bra på begynnelsen av dagen, men så oppstår det et problem og så blir det fullt kaos. Du har vanligvis ikke problemer med å sjonglere flere baller i luften samtidig, men i dag du har det.

Skytten 22/11-21/12

Det er passer seg ikke å stille spørsmål i dag, men du kan likevel ikke la være selv om du skjønner at det vil skape problemer. Det er så dypt forankret i deg at du ikke bare gjør som noen forteller deg, men heller spør hvorfor og ser om du kan gjøre det på en annen måte i stedet.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om å fokusere, levere og fremfor alt kjempe. Det er noe nervøst over deg denne dagen, men det vil slippe tak når du viser hva du er god for. På kvelden har du flere grunner til å feire og det blir en lang kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan være litt sta og i dag fortsetter du å jobbe lenge etter du burde avsluttet og dratt hjem til familien i stedet. Det trenger ikke nødvendigvis handle om ditt daglige arbeid, men om et privat prosjekt som du synes er vanskelig å gi slipp på.

Fiskene 19/2-20/3

Du har sett frem mot en forandring og derfor blir du skuffet når det skyves fram i tid nok en gang. Selv om du vet at dette er et sannsynlig scenario hver gang med dette prosjektet kan du ikke annet enn å håpe hver gang. Kvelden blir likevel koselig, men kanskje litt for sen.

Powered by Labrador CMS