horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 13. mai

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen byr på variasjon og en rekke morsomme aktiviteter. Det er en risiko for konflikt mellom deg og en slektning. I dette tilfellet kan du bli fristet til å gi etter bare fordi personen er så sta, men ikke gjør det. Stå for det du tror på, ellers vil du angre.

Tyren 20/4-20/5

I dag handler det om familie og slekt. Hvis været er bra, kan dere møtes utendørs og ta en tur som avsluttes med en kaffepause. Du kan også ordne en middag hjemme. Du liker å holde på i kjøkkenet og ta vare på dine nære. Kvelden blir morsom, sosial og passe sen.

Tvillingene 21/5-20/6

På lørdagen er du involvert i et prosjekt, en frivillig oppgave eller en annen hendelse. Dagen handler om å lytte til andre og tilpasse seg gruppens ønsker heller enn å presse din egen mening frem. Kvelden kan by på romantikk.

Krepsen 21/6-22/7

I dag møter du en person du ikke har sett på lenge og som du vet at du har såret dypt. Dette uventede møtet gir deg muligheten til å be om unnskyldning eller forklare hvorfor du har oppført deg som du har. Du har hatt veldig dårlig samvittighet for din oppførsel.

Løven 23/7-22/8

I dag er du gjerne utendørs. Frisk luft og morsomme aktiviteter får deg til å glemme hverdagen og bare nyte øyeblikket. I dag tilbringer du gjerne tid både med venner og familie. Det blir en energigivende og herlig dag der du virkelig kan slappe av.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du gjerne hjemme og koser deg med familie og slekt. Du synes det er deilig å slippe alle pliktene og bare ta dagen som den kommer. Kvelden handler om en fysisk aktivitet eller en form for sport. Det blir en god lørdag fylt med mye latter.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en koselig og naturfylt dag, spesielt hvis været er fint. Du kan bruke lørdagen til alt fra lange turer eller en runde i byen, til grilling i skogen. For deg handler det både om å være utendørs og hvilke mennesker du tilbringer dagen med.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag vil du lære mange nye ting. Mye av det vil være praktisk arbeid, og det vil være både vanskelig, krevende og veldig morsomt samtidig. Ikke vær redd for å gjøre feil, det er gjennom feilene dine at du lærer. Kvelden byr på hyggelig selskap i en unik setting.

Skytten 22/11-21/12

I dag kommer et spørsmål igjen på dagsordenen. Det handler om noe som ikke bare berører deg, men faktisk inkluderer eller ekskluderer en stor del av familien din. Dette er ikke en enkel beslutning å ta, så vær nøye med å veie fordeler og ulemper mot hverandre.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag handler det om slekt og familie hele veien. Du feirer noe eller noen, og du gjør det med de som betyr mest for deg. Uansett om det blir en hel dag sammen eller en koselig middag, nyter du å kunne slappe av sammen med mennesker som kjenner deg inn og ut.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen handler om fellesskap, slekt, familie, mye latter og god mat. Det blir en herlig dag og en enda bedre kveld. Du nyter å ha alle du elsker rundt deg og har muligheten til å ta litt ekstra vare på dem. En person som ikke kunne komme, kan overraske med en SMS eller en samtale.

Fiskene 19/2-20/3

Du har lovet deg selv å bli litt modigere og tørre å utfordre grensene dine. I dag prøver du en fysisk aktivitet som du ville avvist for bare noen måneder siden. Selv om du synes det er litt utfordrende, er du stolt av deg selv for at du gjør dette.

Powered by Labrador CMS