horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 13. januar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen handler om en hobby som du har planlagt å utvide og etter hvert kanskje tjene litt ekstra penger på. I begynnelsen går det ikke som planlagt i dag, men du får en strålende idé, og du klarer å snu en nedtur til suksess.

Tyren 20/4-20/5 

I dag jobber du enten på jobben din, hjemme eller med et fritidsprosjekt. Selv om du har mange planer for dagen, sørger du for å balansere det som er praktisk med glede – det er tross alt lørdag. Kvelden kan by på noe ekstra godt. Tyrer liker luksus i form av god mat, og det unner du deg i dag.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag blomstrer kreativiteten din skikkelig. Du har så mye inspirasjon akkurat nå, og du uttrykker deg både kreativt og verbalt. For deg er denne dagen herlig befriende. Unn deg å ha det gøy og slippe deg løs skikkelig. Kvelden byr på en ny erfaring.

Krepsen 21/6-22/7 

Dette er en dag som virkelig passer for vinteraktiviteter. Enten det er skikjøring, en skogstur eller snøballkrig, blir det en dag som gir deg masse liv og energi. Du er ikke ute så mye i de lyse timene av døgnet, så nå benytter du sjansen.

Løven 23/7-22/8 

På lørdagen er det familie som gjelder for fullt. Du tilbringer gjerne tid både med dine nærmeste og med en større gruppe som søsken, besteforeldre osv. Det blir en koselig dag der du omgås uten å gjøre så mye. Noen ganger trenger man bare å nyte øyeblikket.

Jomfruen 23/8-22/9 

Denne dagen trenger du å hvile skikkelig opp. Det har vært en ganske tøff uke, og du trenger å finne ny energi. Å hvile og ta det med ro trenger ikke å bety inaktivitet. Selv om Jomfruen er ekspert på å være lat, kan du også sette pris på å være ute i naturen eller ta en kaffe med en venn.

Vekten 23/9-22/10 

I dag reiser du gjerne bort for dagen, eller så er du invitert til en fest eller middag. Det blir en morsom dag som bryter det vanlige mønsteret og gir deg den energiboosten du trenger. I dag møter du også venner som du ikke har sett på veldig lenge.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag vil du bevise for deg selv at du tør og kan. Det er en dag som passer godt for alle former for konkurranser og fysisk prestasjon. Selv om Skorpionen vanligvis ikke har så konkurranseinstinkt, liker du ikke å tape når du deltar i en sport eller utfordring av noe slag.

Skytten 22/11-21/12 

Dersom du er i et forhold, kan denne dagen handle om at du kan virke veldig sosial, på grensen til flørtende mot nye bekjentskaper. Partneren din setter ikke alltid pris på denne siden av deg, og det er en risiko for at vedkommende kan bli sjalu i dag. Kvelden dreier seg om å ha det gøy og om nye mennesker.

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen handler om feiring, å være utendørs, om vennene dine og om å ha det moro. Det blir en annerledes dag og på en måte en fortryllende kveld. Denne dagen får du en overraskelse i form av en eller flere hilsener, og du får også et fint kompliment.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også lørdagen handler om å ikke kunne gjøre ting på den måten du ønsker, og det skaper frustrasjon. Samtidig vet du at hele denne situasjonen vil løse seg hvis du bare har litt tålmodighet og lar ting ta sin tid. Kvelden blir virkelig bra.

Fiskene 19/2-20/3 

Enten jobber du på lørdagen, eller så er du opptatt med et forpliktelse du har. Det blir en intens og delvis stressende dag der du ikke får hvilt deg så mye som du trenger. På kvelden kan en venn eller familiemedlem overtale deg til å dra ut. Vedkommende synes du trenger en forandring av miljø.

Powered by Labrador CMS