horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 13. april

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen handler om tålmodighet med et familiemedlem som kan gå deg på nervene av og til. Vedkommende er inne i en frigjøringsprosess, og mye av oppførselen deres påvirker forholdet deres. Det er alltid lettere å teste grenser med noen du er komfortabel med, og det er akkurat det denne personen gjør.

Tyren 20/4-20/5 

Det skjer mye i livet ditt akkurat nå, så det er viktig å prioritere tid med familien. Når dere alle har mye å gjøre, blir det ofte ingen tid igjen for kvalitetstid sammen, noe du ønsker å endre på. Selv om alle i familien er opptatte, sørger du for å gjøre noe sammen i dag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du står overfor et veiskille i ditt privatliv, og det er noe som opptar tankene dine denne lørdagen. Du har innsett at du må ta en beslutning, uansett hvor vanskelig det kan være. Du pleier ikke å ha problemer med å bestemme deg, men etter denne uken føler du en viss beslutningsangst.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er godt mulig at du ikke fikk muligheten til å møte så mange familiemedlemmer eller slektninger som du ønsket i påsken. I dag har du muligheten til å gjøre noe spontant, som å dra og ta en kaffe hos noen som bor litt lenger unna. Det gjør deg godt å både treffe familien og få en forandring av omgivelsene.

Løven 23/7-22/8 

Du går inn i dager der du trives best når du tilbringer tid utendørs. Akkurat nå er du sosial og synes det er gøy å være sammen med andre. Du søker aktiviteter som involverer flere personer samtidig, enten det er idrett eller en kurs av noe slag. Du er kreativ og oppfinnsom, noe som vises på aktivitetene du velger.

Jomfruen 23/8-22/9 

Hele våren har du jobbet med å skape nye gode vaner, men i dag havner du tilbake i gamle mønstre og plutselig gjør du alt du har lovet deg selv å unngå. Ikke bli lei deg for dette midlertidige tilbakeslaget; alle har dårlige dager, så det gjelder bare å ikke gi opp på lang sikt.

Vekten 23/9-22/10 

På lørdagen prøver du å komme deg litt bort fra hjemmet. Det kan være en kort tur, bare en busstur til en annen kommune eller en utflukt med familien. Det viktige i dag er å oppleve noe nytt og annerledes. Du vil komme tilbake fra helgen og føle deg full av inspirasjon.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du fullbooket. Som vanlig når du har fri, sørger du for å planlegge mange aktiviteter. Skorpionen liker ikke å sitte stille. Du vil være aktiv, spesielt hvis du er litt yngre. Et forslag fra en venn kan virke fristende, men hvis du blir med dem, vil du gå glipp av noe som er enda morsommere.

Skytten 22/11-21/12 

Du krangler mye med et familiemedlem, og i dag er det på tide å finne ut av hva som ikke fungerer mellom dere. Delvis kan det være en form for frigjøring; dere har tidligere vært veldig tette, og nå trenger enten du eller hen litt mer rom. Det er viktig at dere snakker sammen.

Steinbukken 22/12-19/1 

Helgen handler om å utfordre deg selv og prestere. Steinbukken har vanligvis veldig høye krav til seg selv, og akkurat nå føler du presset både utenfra og fra deg selv. Lørdagen handler om å være mentalt klar og å bygge opp selvtilliten din; du kan mer enn du tror.

Vannmannen 20/1-18/2 

Lørdagen er delt inn i to deler. På den ene siden vil du fikse ting hjemme og få litt orden, men dagen handler også om utendørsaktiviteter og å tilbringe tid med familien. Det blir en herlig dag som gir deg masse positiv energi. Kvelden byr på god mat.

Fiskene 19/2-20/3 

Lørdagen blir en virkelig kreativ hobbydag hjemme. Du tar fatt på små og store prosjekter, alt fra å male om til storrengjøring. Du bryr deg om å ha et estetisk tiltalende hjem fordi du mener det uttrykker din kunstneriske side. Kvelden handler om romantikk.

Powered by Labrador CMS