horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 12. august

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På lørdagen kobler du helt av fra arbeidet og vier deg til mer morsomme aktiviteter med familien. Dagen dreier seg i stor grad om dyr og barn. Det blir en leken dag der du kan få utløp for noe av den overskuddsenergien du har bygget opp i løpet av sommeren.

Tyren 20/4-20/5 

Hvis du har jobbet en av dine første uker etter ferien, handler dagen i stor grad om å lande tilbake i nuet og hverdagen igjen. Du føler deg best når du har faste rutiner, og i løpet av sommeren har det vært litt hit og dit med alt fra mat til trening. Nå føler du at du vil komme i gang med alt sånt igjen.

Tvillingene 21/5-20/6 

Uten å kunne sette fingeren på det, føler du deg ganske ustabil i dag. Følelsene dine pendler sterkt mellom glede, sinne og sorg. Du har vanskelig for å si hva som utløser en bestemt følelse, og det gjør hele dagen litt ustabil. Kvelden dreier seg om tillit.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er mye varme og kjærlighet i horoskopet ditt. Du sprer følelsene dine rundt til både partneren din, familien din og vennene dine. Akkurat nå kan du ikke vise nok hvor mye de nære betyr for deg. Denne dagen kan by på en romantisk overraskelse, spesielt for nyforelskede Kreps.

Løven 23/7-22/8 

I det siste har du savnet inspirasjon og entusiasme på jobben, men i dag sørger du for å få mye av det. Uansett hvordan eller hvor du henter inntrykkene dine, bidrar det til at du ser mer positivt på både nåtiden og den kommende høsten. I dag bør du ikke glemme en slektning som savner deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

Lørdagen ser ut til å bli dedikert til en hobby eller sport. Du jobber ikke alene denne dagen; du har folk rundt deg som du forventes å samarbeide med. Dessverre er samarbeid ikke akkurat din sterke side, du liker å gjøre ting på din egen måte.

Vekten 23/9-22/10 

På lørdagen velger du bort sosiale aktiviteter til fordel for familie og hygge hjemme. Selvfølgelig kan dere gjøre små utflukter eller delta i fellesprosjekter, men først og fremst dreier dagen seg om å tilbringe tid sammen. I dag venter morsomme nyheter som angår en slektning.

Skorpionen 23/10-21/11 

Lørdagen dreier seg i stor grad om å komme seg og bare være. Selv om du har visse aktiviteter planlagt, handler dagen først og fremst om å sove ut og ta det med ro. Kvelden ser litt mer festlig ut; da har du energi til å være sosial.

Skytten 22/11-21/12 

Du velger å legge en ganske tøff arbeidsuke bak deg og fokusere på å ha en morsom og kreativ helg. I stedet for å gruble over ting du uansett ikke kan påvirke, aktiverer du deg med ting du har kontroll over. Det blir en morsom dag som byr på en overraskelse.

Steinbukken 22/12-19/1 

På lørdagen har du en mengde små prosjekter som du prøver å få til å gå i hop som en enhet. Når du gjør ting på din egen måte, blir resultatet ofte veldig bra, noe som merkes tydelig i dag. Flørten fra i går fortsetter, enten ansikt til ansikt, via sosiale medier eller gjennom meldinger og samtaler.

Vannmannen 20/1-18/2 

I vår påtok du deg et prosjekt som du ikke har rukket å fullføre. Det dreier seg om noe praktisk arbeid som gir deg muligheten til å uttrykke din kreativitet og gode smak. I dag jobber du med prosjektet ditt om dagen og nyter god mat om kvelden.

Fiskene 19/2-20/3 

Akkurat nå tilbringer du gjerne mye av fritiden din utendørs hvis været samarbeider. Det kan være at du har en hage å pusle i, eller så bruker du dagen til utendørssport eller trening. Det blir en morsom og aktiv dag, og en hyggelig og sosial kveld.

Powered by Labrador CMS