horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 11. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å lære nye ting, men også om å dele din egen kunnskap. Det blir en hyggelig dag som handler om kunsten å samarbeide og å finne felles interesser. Kvelden byr på god mat og interessante diskusjoner. Vær åpen for nye tanker.

Tyren 20/4-20/5

I dag hjelper du et familiemedlem med å ta noen beslutninger. Det blir en god dag selv om det kan være litt hardt arbeid og noen uenigheter innimellom. Det viktigste er at du er åpen for andres forslag og villig til å kompromisse.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag utforsker du nye omgivelser og nyter å komme deg bort fra hjemmet. Selv om det bare er noen timer i naturen eller en dagstur, gir dette miljøskiftet deg mye deilig energi og inspirasjon som du kan ta med deg inn i neste uke.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil gjerne møte en venn, men vedkommende virker å unngå deg av en eller annen grunn. Så vidt du vet, er dere ikke uenige eller har noe usnakket mellom dere. Du gjør ditt beste for å finne ut hva som er galt. Forskningen din gir opplysende resultater.

Løven 23/7-22/8

Hvis du har fri i dag, bruker du størsteparten av dagen på noe du synes er morsomt å gjøre. Du begrenser deg ikke, men gir deg selv stor frihet til å utforske det du brenner for. Det blir en herlig og utviklende lørdag og en enda mer berikende kveld.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er noe usagt som vil komme frem i dag, og det overrasker deg. Dette er en helt ny side av en person som du trodde du kjente veldig godt. I løpet av dagen får du også mulighet til å lære mer om et interessant område.

Vekten 23/9-22/10

Lørdagen handler om familie og nære venner. Det blir en ganske rolig, men koselig dag som tilsynelatende inkluderer en feiring av noe slag. Det kan være en familiesammenkomst eller en middag med dine nærmeste. I dag får du også morsomme nyheter som angår økonomien.

Skorpionen 23/10-21/11

Hele denne helgen handler om familie og nære venner. Det blir en koselig helg heller enn en livlig en. Hvis du har muligheten, tilbringer du mye tid utendørs. Frisk luft får deg til å føle deg bra og du renser hjernen for all bekymring og grubling. Kvelden byr på god mat og hyggelig selskap.

Skytten 22/11-21/12

På lørdagen starter du opp mange forskjellige prosjekter hjemme. Du har visjoner, men ingen konkrete ideer, noe som gjør at mye blir gjort på en rotete måte. Det kan oppstå litt irritasjon mellom deg og et familiemedlem. Dere har vanskeligheter med å bli enige om hva som bør prioriteres.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne lørdagen begynner tidlig og slutter like tidlig. Etter en festlig, men altfor sen fredag, har du ikke nok energi til en kveld til. Alt i alt blir lørdagen ganske produktiv og kvelden inneholder overflod av mat og kos hjemme.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen handler helt og holdent om et prosjekt du startet på dette året. Du vil komme videre med flere forskjellige deler innenfor dette området, fordi det koster både tid og penger akkurat nå. I dag får du en positiv beskjed som gjelder dette prosjektet.

Fiskene 19/2-20/3

Også lørdagen ser ganske inaktiv ut. Du gjør det som kreves av deg, men ikke mer. Hvis du har mulighet, er dette en perfekt dag for å bli i sengen og ta igjen på alle seriene du har gått glipp av den siste tiden. I løpet av ettermiddagen får du en omsorgsfull telefonsamtale eller sms.

Powered by Labrador CMS