horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 10. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen blir en rolig og åpen dag hvor du gjerne tilbringer tid med vennene dine. I løpet av denne dagen trekkes du mot personer som er positive og fremoverlente; du har ikke energi til det som er mørkt og nedstemt, det fikk du nok av i går. Dagen blir herlig, dynamisk og energigivende. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det full fart allerede fra tidlig morgen til sen kveld. Det gjelder å lage lister over alt du vil få gjort, ellers vil du garantert glemme ting. Okser er ikke de beste til å sjonglere med mange baller i luften; du foretrekker å gjøre én ting om gangen. Kvelden blir koselig og sosial. 

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag tar du et skritt tilbake og vurderer hvordan du skal gå videre med en bestemt sak. Det er på tide å ta nye tak, og du gjør det best ved å mentalt sette punktum for en tidligere periode. Ellers blir det en givende og morsom lørdag hvor du treffer venner og nyter å bli skjemt bort. 

Krepsen 21/6-22/7 

Du vet noe som du bør fortelle, men det er ikke sikkert at det du sier vil falle i god jord. Kanskje bør du tenke en runde til før du sier noe. Her gjelder det å uttrykke seg korrekt og ikke gi rom for tvil. Ellers blir det en bra og underholdende dag. 

Løven 23/7-22/8 

I dag er det tid for en hobby. Det blir en god dag hvor du får utløp for mye av den rastløsheten som Løven kan bygge opp på denne tiden av året. Er det fint vær, bør du prøve å være ute i solen i minst et par timer. Solen tilfører verdifull energi og en solid dose vitamin A, noe du trenger akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er det på tide å sette ned foten mot en venn eller familiemedlem som har en tendens til å dra ting for langt. Du har vist en engels tålmodighet med denne personen, men nå er det nok. Han eller hun må vite når grensen er nådd. Kvelden blir aktiv og morsom. 

Vekten 23/9-22/10 

Det er en masse positiv energi denne lørdagen, så grip den. Dagen etter Supermånen henger en følelse av at alt er mulig igjen; dra nytte av både følelsen av å kunne klare alt og gleden ved denne dagen. En venn vil ta med deg på et lite eventyr. 

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag våkner du opp med en helt annen følelse i kroppen enn i går. Du er som en gjenfødelse hvor du får muligheten til å starte på nytt og starte opp ting i livet ditt. Denne dagen handler helt og holdent om å ha en positiv innstilling til det du gjør, men også om å våge å ta sjanser.

Skytten 22/11-21/12 

På lørdagen fokuserer du på ting du liker å gjøre heller enn ting du føler at du burde gjøre. Helgen er verdifull for deg, spesielt hvis du har et arbeid med uregelmessige timer. Du ønsker virkelig å nyte tid med familie, venner og aktiviteter som interesserer deg. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Enten jobber du i dag, eller så har du lovet å delta på noe som ligner på arbeid eller et frivillig prosjekt. Du er trøtt denne lørdagen, men du prøver å holde høyt tempo og være glad. For deg er det en ren prinsippsak å gjøre ditt beste i alle situasjoner. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne helgen introduserer du et nytt familiemedlem for en interesse du har. Fokus virker å være på utendørsaktiviteter, men det kan også være en kreativ hobby eller en fysisk krevende aktivitet innendørs. Dagen blir fin og kvelden koselig. 

Fiskene 19/2-20/3 

Lørdagen blir veldig spesiell; du har en date med en person du liker veldig godt. Det kan være begynnelsen på et kjærlighetsforhold, men det kan også være med en kjær venn eller slektning. Poenget med dette er at dere tar dere tid til å møtes, bare dere to. Kvelden handler om en gåte.

Powered by Labrador CMS