horoskop

Dagens Horoskop: Lørdag 1. april

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du hater å bli lurt, og en av vennene dine eller et familiemedlem er veldig klar over det. Hvis du ikke er på vakt i dag, sørger han for at du er på lur. Ellers en morsom og aktiv dag hvor du gjerne viser frem et av alle talentene dine.

Tyren 20/4-20/5

Du har en aktiv, men sosial lørdag å se frem til. Å organisere og holde et høyt tempo er nøkkelen denne dagen. Tiden går fort og man møter flere hyggelige bekjentskaper man ikke har sett på lenge. Kvelden blir like sosial som dagen og byr på et interessant drama. Du er heldigvis bare en stille tilskuer og unngår å bli involvert.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen spinner på gårsdagens aktiviteter, men tar nå en mer personlig vei. Dagen kan handle om en hobby eller en interesse, det spiller egentlig ingen rolle så lenge du føler at du holder på med noe du brenner for. Kvelden blir hyggelig, sosial og overraskende.

Krepsen 21/6-22/7

Denne lørdag omgir du deg med venner eller familie som kan se gjennom fingrene dine om du sier noe dumt. Du synes det er ekstra deilig å kunne slappe av og slippe å passe på hva du sier hele tiden. I dag er en god dag for å utforske nye områder i nærmiljøet ditt. Du vil finne skjulte perler.

Løven 23/7-22/8

Om fredagen var glitrende og intens, blir lørdagen akkurat det motsatte. Her er det fred og hvile som gjelder. Kanskje koser du deg hjemme for deg selv, eller du henger med familie eller nære venner. Uansett tar du dagen som den kommer, og gjør ikke så mye ut av deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Lørdagen inneholder en del practical jokes, men også litt alvor og ansvar. Det blir en interessant dag som kan generere flere spørsmål enn svar. I løpet av ettermiddagen våger du å være den som tar ledelsen, selv om du vanligvis foretrekker å være bak i kulissene.

Vekten 23/9-22/10

Denne lørdag ser det ut til at du er engasjert i et oppdrag eller arrangement av noe slag. Selv om dette tar mye av tiden din denne lørdagen, har du fortsatt tid til å være litt sosial og knytte nye bekjentskaper. Du vet verdien av å ha gode relasjoner med menneskene du møter.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har masse energi i horoskopet ditt i dag, og du bruker den til å gjøre fysisk aktive ting. Det kan være et prosjekt hjemme, men mest sannsynlig er du utendørs og nyter frisk luft. Dagen handler om å nå et mål men også om å sette nye.

Skytten 22/11-21/12

Du har et valg å ta, men du har bevisst utsatt det så lenge du kan fordi du fortsatt er usikker på hvilken vei du vil ta. Dette handler om to gode tilbud og du kommer ikke til å tape på det uansett hvilken vei du velger å ta.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en uvanlig aktiv lørdag hvor det i mange tilfeller er du som holder i spakene og sørger for at ting fungerer. Du er veldig organisert og du får folk til å lytte til deg uavhengig av alder og kjønn. Kvelden handler om å ha det gøy og slippe løs. Det blir en fin kontrast til dagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du deltar på et arrangement av noe slag denne lørdagen og det ser ut til å innebære mye kontakt med enten barn eller yngre mennesker. Heldigvis er du erfaren og det meste går knirkefritt. Kvelden handler om godt selskap, god mat og morsomme mennesker.

Fiskene 19/2-20/3

Denne lørdagen føler du et sterkt behov for å komme deg ut. Det kan enten være en utendørs hobby som lokker eller bare en tur i skog og mark for å tømme hodet. Fredagen sa eller gjorde en venn noe som fikk deg til å begynne å tenke over forholdet ditt.

Powered by Labrador CMS