Dagens Horoskop: Fredag 17. Mai

Slik blir din 17. Mai!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag prøver du å endre på en avtale slik at den skal passe ditt sosiale liv litt bedre. En fest står på agendaen og du vil helst få med deg så mye som mulig. Kvelden blir veldig hendelsesrik.

Tyren 20/4-20/5

Dagen idag handler om både små og store forandringer. Uforutsette ting skjer, som du kanskje ikke var så forberedt på, men samtidig blir du en erfaring rikere og lærer deg mange nye ting. På kvelden er du trøtt og du tar gjerne en tidlig kveld i sengen om omstendighetene tillater det.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å fokusere på mer enn en ting om gangen for øyeblikket. Det er så mange tanker som sirkulerer oppi hodet ditt og som gjør det vanskelig å konsentrere seg. I løpet av ettermiddagen kan du få morsomme nyheter av en venn. Du innser at et problem har løst seg på best tenkelig måte.

Krepsen 21/6-22/7

Idag gjør du et forsøk på å megle fred med en venn. Du vet at det er like mye din feil som hans/hennes at dere ikke er like nære, men samtidig har du latt stoltheten din komme i veien for ærligheten. Kanskje er det på tide å endre på det nå.

Løven 23/7-22/8

Du synes det er litt vel mange personer du ikke vil omgås med rundt deg idag og litt for få folk du faktisk vil se. Dessverre har du havnet i en situasjon hvor du føler deg handlingslammet. Du orker ikke helt ta det initiativ du burde og personen det gjelder tror derfor helt enkelt at du ikke er interessert.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å holde en lav profil og om å overleve. Du går igjennom en kunnskapsprøve av noe slag, det kan være snakk om en test eller at du vil vise dine kunnskaper ovenfor de rundt deg. Uansett hva det dreier seg om, synes du det er tøft.

Vekten 23/9-22/10

Du veier for og imot idag og kommer frem til at du må prøve å være litt mer bestemt, noe som ikke alltid ligger i din natur. Ved å si hva du mener og ikke endre på det, selv om du merker at ingen holder med deg, viser du at du har en sterk personlighet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en vilje til å utvikle og forbedre i horoskopet ditt akkurat nå. Du føler at du orker å ta tak i ting som du vanligvis ikke vil ta tak i. Det er Månen som gir deg denne ekstra energien. I løpet av ettermiddagen passer du på å være litt ekstra oppmerksom mot noen du liker godt.

Skytten 22/11-21/12

Denne fredagen handler om å være forelsket og om å nyte nuet. Ta bort alle mørke tanker om fremtiden, for du kan uansett ikke gjøre noe med det akkurat nå. Du prøver å prate følelser med din partner, men du får ikke den responsen du hadde håpet på.

Steinbukken 22/12-19/1

Du lever i en rar periode akkurat nå og du føler deg forvirret. Dagen blir kompakt og krevende, mens ettermiddagen og kvelden blir kjempe morsom. Du føler at du nok en gang får kontakt med visse folk du har glidd ifra. Kvelden kan by på en uventet flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du angrer på at du sa en ting til en person, samtidig som du vet at du var åpen og ærlig, uttrykte du deg kanskje ikke på den beste måten. Kvelden blir koselig og sosial. Du omgås med venner og bekjente.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ganske fornøyd med livet akkurat nå, selv om du har en følelse av at det du har er midlertidig. Du føler ikke like sterkt som du trodde at du skulle gjøre i denne situasjonen, samtidig som du synes det er deilig å være den som elsker minst, det gir deg et følelsesmessig overtak.

Powered by Labrador CMS