Dagens horoskop: søndag 13. november

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du legger planer for desember denne søndagen. Det kan være alt fra jul til nyttårsfeiring eller kanskje litt gløggkos. Du har lyst på fest og da er du gjerne vertskap, så lenge du planlegger i god tid.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å kombinere en ny fritidsinteresse med en gammel utfordring. Det vil være vanskelig, men givende, spesielt når du innser at ideen din grenser til å være genial. Noen ganger kan du være veldig kreativ, spesielt når det gjelder å spare tid og arbeid.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir rolig og behagelig. Det kan være en dag som handler om å feire en slektning eller et familiemedlem. Uansett om det er snakk om kaffe på senga eller fine dining, dreier dagen seg om fellesskap. Du liker å tilbringe tid med dine kjære.

Krepsen 21/6-22/7

I dag stresser du mer enn du behøver. Du føler at tiden ikke strekker til mye i ukedagene og så prøver du å overkompensere i helgen. Husk at søndag bør være en hviledag til en viss grad, så ikke stress for mye. Kvelden handler om vennskap.

Løven 23/7-22/8

Denne søndagen byr på intriger, sladder og interne konflikter. Det blir en dag fylt med drama, noen tårer, men også latter. Det er så mange følelser denne dagen at det bobler over både i deg og andre. Det er deilig å lufte seg ut noen ganger.

Jomfruen 23/8-22/9

Du prøver å gjøre det koselig hjemme denne søndagen. Det kan være alt fra interiørdesign til storbakst med familien. Det viktige er å nyte å være fri og tilbringe tid med folk som gjør deg godt. En god dag for å skjemme seg skikkelig bort.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du ingenting, men du prøver likevel å aktivisere deg litt. Tegnet ditt lider av en mild høstdepresjon som viser seg i form av sløvhet og en mild apati. Du vil føle deg bedre når du gjør noe.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en begivenhetsrik dag som kan by på en kortere utflukt eller til og med en tur. Dagen handler om nye inntrykk og om å utnytte fritiden din. Det blir en rolig og trivelig søndag med god mat, varme og familiesamhold.

Skytten 22/11-21/12

Du skjønner at du har gjort en feil, men du vet ikke hvordan du skal rette den opp igjen på en god måte. Følg magefølelsen i dette tilfellet. Du har vanligvis et godt instinkt når det kommer til problemer og hvordan du skal håndtere de. Kvelden blir inspirerende og morsom.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag tør du å åpne deg og til og med være litt flørtende. Det er ikke vanlig oppførsel hos deg, spesielt ikke for den mer tradisjonelle kvinnelige Steinbukken. I dag sprenger du grenser og tester en ny, litt mer vågal versjon av deg selv. Det blir en suksess.

Vannmannen 20/1-18/2

Du må ikke bli sint på en venn fordi han ikke har tid til deg akkurat nå. Det er ikke det at han ikke vil bli sett, det er dessverre ting han må prioritere i familien. Ellers en rolig men veldig harmonisk og hyggelig dag. Kvelden byr på en overraskelse.

Fiskene 19/2-20/3

Du tør å være litt frekk i dag og det lønner seg. Vanligvis er du ikke en som stikker ut haken på denne måten, men i dag synes du det er litt gøy å være vågal. Ettermiddagen kan by på en ny, men hyggelig opplevelse. Det blir en god avslutning på uken.

Powered by Labrador CMS