Dagens Horoskop Onsdag 19. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du sier sannheten slik du ser den, men din kollega er ikke enig med deg, noe som kan føre til en syrlig stemning mellom dere to. Du er ikke den som tar lett på ting, og plutselig kan du bli veldig langsint. Kvelden handler om en viss aktivitet.

Tyren 20/4-20/5

Du ser en masse muligheter i dag, noe du utnytter til ditt beste. Til tross for at du har mye å gjøre, rekker du også en del morsomme ting i dag. Det blir en annerledes, morsom og tidvis utfordrende dag. Kvelden handler om god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag blir mange ting satt på prøve. Du har lenge vært irritert på en viss person, som har bygd seg opp over lengre tid. I dag sier denne personen noe som får deg til å eksplodere. Han/hun forstår ikke hvorfor, for den utløsende faktoren var ganske så banal.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver deg på et eksperiment i dag og det går kanskje ikke helt som planlagt, men det blir ikke mislykket av den grunn. Du innser hva du har gjort feil og sørger for at resultatet blir eksepsjonelt, noe du ikke er sen med å skryte av.

Løven 23/7-22/8

Du ser muligheter ingen andre forstår seg på og det gjør deg veldig kreativ og impulsiv. Visse kolleger er litt sjalu på din fantasi og dine evner til å finne løsninger på alle problemer. Blås i de og ha det gøy istedet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du setter grenser i dag, og det er bra at du markerer deg. Akkurat som Vekten, unngår du konflikter, selv om det er mest for husfredens skyld. Du orker helt enkelt ikke diskutere med sta personer som ikke forstår sitt eget beste.

Vekten 23/9-22/10

Dagen i dag kan by på en liten flørt, om du bare våger å holde øynene åpne. Denne personen er egentlig ikke helt din type, men nå når hverdagen er så grå og kjedelig, er du litt mer nysgjerrig av deg. Kvelden blir bra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du får det som du vil i dag, men spørsmålet er om du nøyer deg med det eller om du kommer til å insistere på å få igjennom enda flere av dine prosjekter. Visse kolleger kan bli litt lei av at du stadig skal ta den ledende rollen i enhver situasjon, men det bryr du deg ikke om.

Skytten 22/11-21/12

Du er sur på en kollega som ikke forstår seg på deg i det hele tatt. Du har prøvd å både sjarmere og skremme denne personen, men ingenting hjelper. Denne personen er helt immun mot deg og blåser fullstendig i dine behov. Dette blir en tøff nøtt for deg å knekke.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler både om å hvile og å jobbe intensivt. Du begynner å få til en bra rytme i hverdagen og du trives med å ha mye å gjøre. Ditt eneste problem akkurat nå, er at du ofte må si nei til å omgås med venner på grunn av tiden ikke strekker til.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har fullt opp på jobb akkurat nå, både møter og en del reiser. Selv om det bare er snakk om kortere reiser, så påvirker det de som er nær deg, noe som kan skape en del gnisninger og konflikter innad i familien. Kvelden handler om å hvile.

Fiskene 19/2-20/3

For å kunne trives med deg selv både privat og på jobb, har du en del behov som må tilfredstilles. Det handler ikke bare om det sosiale, men også om stimulerende oppgaver på jobb og givende hobbyer. Du trenger rett og slett litt variasjon i hverdagen!

Powered by Labrador CMS