Dagens horoskop lørdag 30. juli

Slik blir din siste lørdag i juli

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ulike måter å møte kritikk på, og i dag velger du å vise deg fra din mest ydmyke side, noe som fort setter en stopper på de tøffeste kritikerne. Du vet at du har mye å lære, og dette området er ganske så nytt for deg. Kvelden blir interessant.

Tyren 20/4-20/5

Du har mange ulike argumenter på hvorfor du skal slippe en viss oppgave i dag, men sannheten er enkel, du vil helt enkelt ikke. Når en Tyr har bestemt seg, er det vanskelig å endre mening. Kvelden handler om å forhandle og planlegge.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir skuffet når noe du har sett frem til blir avlyst. Akkurat nå er det vanskelig å se noe positivt i det som har skjedd, men fremover kommer du til å innse at det faktisk finnes en hel del bra ting med at det ble endringer i planene.

Krepsen 21/6-22/7

Denne lørdagen prøver du å aktivisere deg litt mer. Du har vært veldig passiv på ferie og det merkes ikke minst på kroppen og kondisjonen din. Nå vil du endre vaner og skape en ny og sunnere livsstil.

Løven 23/7-22/8

Du motiverer deg selv til å bli involvert i et prosjekt som til en viss grad bygger på frivillig innsats. Du føler at du faktisk får mulighet til å gi tilbake litt av alt det du selv har fått. Det blir en bra og innholdsrik dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som lytter aktivt og det er ikke vennen din vant med. Du syns det denne personen forteller er interessant og du tar virkelig til deg detaljer som du fester på minnet. Vennen din blir både smigret og litt skremt av oppmerksomheten din. Kvelden handler om å omgås.

Vekten 23/9-22/10

Du er ikke så sosial som vennene dine kunne ønske i dag. Ditt behov for å få være i fred overskygger det faktum at du faktisk har mange morsomme og interessante forslag på aktiviteter som venter. Du har virkelig behov for å roe ned og slappe av.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er en person som vegrer deg for å blande deg inn i konflikter som skjer mellom venner. Selv om du sjeldent er nøytral, viser du ikke meningene dine åpenlyst, men holder de heller for deg selv og lar vennene finne ut av sine egne problemer. Noe du beviser i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du kan være ganske så syrlig mot en kollega eller venn ettersom du syns han/hun oppfører seg så naivt. Du vet kanskje ikke om det, men han/hun forstår mer av din ironi enn du tror og det sårer denne personen dypt at du er så sarkastisk hele tiden.

Steinbukken 22/12-19/1

Du ser mulighet for å briljere i dag og du vil virkelig gripe denne sjansen, samtidig vet du at det finnes noen andre som virkelig fortjener å bli sett. I dag passer du på at vennen din får all oppmerksomheten, selv om det går på bekostning av din egen plass i rampelyset.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir så glad når du får høre hvor bra det går med en viss person og hvor motivert denne personen er. Du har kjempet lenge både med å støtte, oppmuntre og piske denne personen til å bli mer enn hva han/hun trodde den var kapabel til.

Fiskene 19/2-20/3

I dag har du sjansen til å ta i bruk en metode som er effektiv om enn ganske så uprøvd. Om du gjør det eller ikke, avhenger helt av hvor vågal du føler deg denne lørdagen. Fisken kan være litt feig når det kommer til å prøve nye ting.

Powered by Labrador CMS