Dagens horoskop fredag 28. oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du skaper bråk i dag uten å vite om det. Noe du sier eller gjør blir grobunn for en rekke spekulasjoner. Det handler om at du, i en ganske så kjedelig og grå hverdag, er det heteste temaet å diskutere for tiden. Kvelden blir annerledes.

Tyren 20/4-20/5

Fredag ​​handler om å gjøre det rette for seg selv. Du vil vise at du kan jobbe like hardt som andre, samtidig er det oppgaver du må ta fatt på som ingen andre kan og som går utover tiden du har til rådighet. Kvelden blir hyggelig, sosial og ganske så sen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du trosser skjebnen litt med vilje i dag. Du vil se hvor langt du kan gå uten at noen protesterer. Det er den lille rebellen i deg som kommer til live. Du vil ikke gjøre det du får beskjed om, du heller vil lage dine egne oppgaver og ditt eget sted.

Krepsen 21/6-22/7

Akkurat nå kan du bli oppfattet som litt provoserende, men det bryr du deg egentlig ikke noe om. Du vil vise at du er en person som står opp for dine egne meninger og som tør å gå mot mengden. Det har tatt tid for deg å bli så uavhengig.

Løven 23/7-22/8

Fredag ​​handler om å ha det gøy, flørte litt og nyte livet. Akkurat nå går du inn i en fase hvor du får teste grensene dine og lære mye nytt. Det blir begivenhetsrikt og annerledes, men du kommer til å ha det kjempegøy. Kvelden handler om familie eller venner.

Jomfruen 23/8-22/9

Du trekker deg unna fordi du vil være alene. Det er lenge siden du har følt deg så usosial som du gjør i dag. Det er greit, alle har dager da de ikke vil være rundt mennesker. Du vil aller helst kose deg hjemme kveld, og tilbringer kvelden alene eller med familien.

Vekten 23/9-22/10

Du endrer stadig oppfatning avhengig av hva som passer for øyeblikket og dette gjør at andre kan oppfatte deg som upålitelig. Selv anser du dette som din naturlige rett til å kunne ombestemme seg. Fredags​​kvelden handler om venner og gamle minner.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en interessant fredag ​​som handler om å både være passiv og aktiv. Mesteparten av tiden er det en nesten nervøs energi i horoskopet ditt, som gjør at du føler at du alltid må være i bevegelse, men i dag har du øyeblikk hvor du virkelig slapper av, både fysisk og mentalt.

Skytten 22/11-21/12

Du skjemmer deg bort deg selv litt ekstra i dag, det kan være ved å kjøpe en gave til deg selv, unne deg en god lunsj eller bare ta en lunsj med vennene dine. Fredag ​​blir en god og energigivende dag, spesielt for sent fødte Skytter.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag handler om å finne fokus og vilje til å prestere. I det siste har både fysikken og selvtilliten din vært opp og ned, men nå begynner du å finne viljen til å ville oppnå noe utenom det vanlige. Det blir en veldig god oppladning til helgen.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne fredagen handler om å samle mange ulike prosjekter til en enhet. Det er som regel inget problem for den innovative Vannmannen, men i dag er det litt for mange viljer som skal enes til at det blir en enkel affære. Kvelden handler om god mat og gode venner.

Fiskene 19/2-20/3

Du begrenser deg selv denne fredagen, og det er synd. Du bør ikke fokusere så mye på det som går galt, men heller prøve å se potensialet i det uventede, da vil dagen din bli så mye bedre. Kvelden handler om en konflikt innad i familien.

Powered by Labrador CMS