Dagens Horoskop: Torsdag 7. Januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen blir kanskje litt annerledes. Noe endrer seg i dag og du tvinges til å akseptere forandringene, uansett om du liker dem eller ei. Du har ikke blitt vant til den nye normalen, og for deg er alle hinder en stadig påminnelse på alt du går glipp av. Prøv heller å se hva du vinner istedenfor.

Tyren 20/4 - 20/5

Det blir en ganske hyggelig dag som handler om en del ting som gjøres, men også om små gleder. Det er viktig for deg å nyte dagene, selv om både økonomi og restriksjoner begrenser deg. Kvelden blir morsom og full av latter.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du fantaserer om det som skal komme og det opptar tankene dine i såpass stor grad at du nesten går glipp av noe fantastisk som skjer i dag. Dette er noe du må være oppmerksom på, fordi det handler om noe lite, men samtidig ganske stort.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du blir irritert på en venn eller partner som du synes stiller for mange krav til deg. Krepsen er veldig hjemmekjær, og ville ofret det meste for sin familie. Samtidig kan du være ganske egosentrisk, og sette dine egne behov først - noe du gjør i dag.

Løven 23/7 - 22/8

Dagen handler om å unngå fallgruver og prøve å glede seg over ting sånn som de er. Akkurat nå har det meste stagnert, selv din utvikling på jobben. Det meste går på rutiner og det er noe Løven virkelig hater. Du vil ha forandringer, drama og fyrverkeri i ditt liv, men akkurat nå skjer det lite.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Denne dagen blir ganske normal, litt for normal for din smak. Du er fortsatt ikke helt klar for hverdagen, og skulle gjerne hatt mer fri. En person som beundrer seg i smug tør kanskje endelig å fortelle deg hva han/hun føler.

Vekten 23/9 - 22/10

Akkurat nå orker du ikke så mye drama, men det kan virke som alle rundt deg fyller sine liv med unødvendige komplikasjoner som de deretter forventer at du skal løse. Du er lei av å megle og prøve å finne kompromisser. I dag blir du ordentlig sint på en venn som du opplever at utnytter deg.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Denne dagen handler om frisk luft og å leve i nuet. Du har lagt planer for fremtiden og tenkt mye over fortiden i det siste, som igjen har medført at du ikke har vært helt tilstede i det som skjer her og nå. Prøv å slippe all uro og frustrasjon for en dag. Ta innover deg alt det vakre rundt deg istedenfor.

Skytten 22/11 - 21/12

Du har en litt merkelig interesse som du får mer tid til nå. Denne interessen kan virke litt barnslig utad, men for deg er dette en metode for å koble ut hverdagen en stund. Kvelden handler om en morsom utfordring.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du vil gjerne ha innspill fra en venn på dine planer, men samtidig er du redd for at de er litt vel dristige. Vennen din synes at du er genial, og tenker til og med at du kan dra det enda lenger. For å lykkes må man våge å feile. På kvelden kan en uventet samtale vekke en hel del forventninger.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Det blir en herlig familiedag, hvor de små tingene veier opp for noe du skulle gjort, men som ble avlyst. Det skjer ikke så mye om dagen, og derfor tar du ekstra godt vare på små gullkorn i hverdagen. I dag tar også en gammel venn kontakt med deg, noe som både gjør deg glad og overrasket.

Fiskene 19/2 - 20/3

Det finnes en rastløshet i ditt stjernetegn som gjør deg grinete og lett irritert på dine nærmeste. Dersom du har en hund, eller en annen motivasjon for å komme deg ut i naturen kan dette bidra til å lindre frustrasjonen. Naturen har en beroligende og helende effekt på deg.

Powered by Labrador CMS