Dagens Horoskop: Torsdag 4. Februar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag vil du være tidlig ute når det gjelder en aktivitet. Her gjelder det å få riktig posisjon fra start, og det skjer bare dersom du er ute i god tid. Kvelden byr på en god overraskelse.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes ulike måter å takle et problem på. Du velger å være veldig tydelig, og ikke vike for hverken kritikk eller motgang. Du blir overrasket over å få skryt fra en sjef, når du forventet deg kritikk. Det er ikke lett å lese denne personen.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er varme og nærhet i ditt horoskop. Du åpner deg opp mer enn du har gjort på mange år. Du føler deg friere, sterkere og mer positiv. Det blir en herlig og ganske annerledes torsdag

Krepsen 21/6-22/7

Du er forsiktig når du nærmer deg en person som har vært borte for deg i lang tid. Du er en person som nesten ikke kan slippe tak. En duft, musikk eller et miljø kan plutselig ta deg tilbake flere år. Du har innsett at du ikke er klar for å gå videre.

Løven 23/7-22/8

Det blir en produktiv, men noe kjedelig torsdag. Noen dager må være hverdager også, selv om det ikke alltid er like gøy. Tenk over at det er kontrasten mellom å ha det gøy, og kjedelig, som gjør det så herlig når du endelig kan slippe deg løs igjen.

Jomfruen 23/8-22/9

Dette blir dagen der du kan slappe av ordentlig. Selv om du jobber, går det meste på rutine, og derfor kan du la tankene vandre litt. Kvelden handler om en hobby, eller en ny interesse som du brenner for.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en risiko for at du gjør en feil i dag. Det handler egentlig mer om slurv, enn noe annet. Du vil så gjerne bli ferdig at du ikke dobbeltsjekker grunnleggende ting. Det blir et surt eple å bite i, men noen ganger er det nyttig å gjøre feil, fordi du kan lære av dem.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å sjonglere flere prosjekter samtidig. Du er vanligvis god på å ha flere baller i lufta, men akkurat nå har du en tendens til å miste fokus, og da kan det fort ende i kaos.

Skytten 22/11-21/12

I dag er det på tide at du sier stopp. Du har latt en situasjon utvikle seg til noe større, og langt mer komplisert enn det burde være. Det du ikke har gjort, er å sette foten ned i tide, men nå er tiden for å rette opp i dette.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir veldig utfordrende og morsom. Du har så mye du vil rekke over, og tiden flyr avsted. I dag får du kontakt med en person som du ikke har hørt fra på lenge. Du får en følelse av at denne personen virkelig har savnet deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å finne motivasjon, og tvinge seg selv til å jobbe, selv når det er kjedelig. Du skulle mye heller vært ute, og brukt tiden på en hobby. Dessverre er det lite tid til det i dag. På kvelden får du oppløftende nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Det er litt irriterende at du stadig utsetter for prøvelser. Du anser at du burde få en fordel, med tanke på all erfaring du har fra lignende situasjoner, men det kan virke som det heller er tvert imot.

Powered by Labrador CMS