Dagens Horoskop: Torsdag 21. Januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du fokuserer på å få ting gjort i dag. Det kan handle om oppgaver på jobb, eller ting som må gjøres på hjemmebane. Det blir en innholdsrik dag på grensen til stressende. Du må passe på å ta pauser og sørge for å få i deg mat. Uten mat og drikke, duger helten ikke...

Tyren 20/4 - 20/5

Dagen går fort. Du har flere prosjekter på gang. Her handler det om å leve opp til forventninger som både handler om dine private ambisjoner, men også om jobb. Akkurat nå utvikles du konstant, og sjefene dine er overrasket over hvor raskt du lærer.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Ingen vil diskutere med deg i dag, og det handler om at du har litt jord i ditt stjernetegn som igjen gjør deg veldig sta. Dette, i kombinasjon med din vanlige iver etter en god diskusjon, og ønsket om å vinne alle verbale kamper, bidrar til at du ikke er den letteste å ha med å gjøre akkurat nå.

Krepsen 21/6 - 22/7

Dagen handler om å si unnskyld, og det er ikke din sterkeste side. Selv føler du at du er ganske flink til dette, men din venn mener noe annet. Én ting er å presse fram en unnskyldning, det er noe helt annet å virkelig mene det.

Løven 23/7 - 22/8

I dag får du overtaket i en diskusjon, og det liker du. Dette er en person som du har stor respekt for, og som du gjerne vil imponere. Du får også sjansen til å imponere en sjef.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Akkurat nå prøver du å finne balanse i livet. Du klarer ikke å sette fingeren på hva det er som ikke stemmer, men du kjenner på at forholdet mellom jobb og fritid ikke er optimalt. Du tar en avgjørende beslutning angående våren.

Vekten 23/9 - 22/10

Du er usikker på hvordan en venn vil reagere i en viss situasjon. Gjennom å analysere denne personen har du kommet fram til at denne personen står for ting du ikke kan støtte. Spørsmålet er om du i det hele tatt ønsker å beholde denne personen som venn. Noen ganger kan man jo enes om å være uenig.

Skorpionen 23/10 - 21-11

Det er et tema som hverken du eller din kollega ønsker å ta opp akkurat nå. Selv om dere ikke prater om det, så ligger det likevel i luften og drar stemningen ned. Det er ofte bedre å si det som det er, framfor å holde det inne.

Skytten 22/11 - 21/12

I dag er det full fart. Du har vanskeligheter med å holde følge, ettersom du ikke er så uthvilt som du hadde trengt. Du får også nyheter angående en kollega som har vært borte en stund. Det er godt å få vite hva som har skjedd.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Din stahet er din styrke akkurat nå. Du har mange utfordringer på jobben, og mange oppgaver er både vanskelige og tidkrevende. Heldigvis er du ikke en som gir deg, og det tar deg gjennom denne tøffe dagen. På kvelden får du et kompliment av noen du har stor respekt for.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du bekymrer deg ikke over at det er litt kaos akkurat nå. Vannmannen trives godt med kaos ettersom det tillater at du kan lage ditt eget lille system. Du har en strukturert kollega som ikke er fullt så enig. Denne personen synes at den nåværende situasjonen er krevende.

Fiskene 19/2 - 20/3

Dagen handler om å tørre å tenke utenfor boksen. Du pleier ikke å like å skille deg ut, men påvirkning fra Væren gir deg ekstra selvtillit, og bidrar til at du synes det er gøy å være annerledes. Kvelden handler om familie.

Powered by Labrador CMS