Dagens Horoskop: Tirsdag 5. Januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen blir interessant og variert. Du har en hel del å gjøre, så det gjelder å holde tempo oppe. Dersom du kjører deg fast med en oppgave, skal du ikke nøle med å be en kollega om hjelp. Din kollega kommer garantert til å hjelpe deg.

Tyren 20/4 - 20/5

Tirsdagen har utvilsomt et høyere tempo enn gårsdagen. Du har en del ting du skal rekke før du avslutter arbeidsdagen. Du er veldig rasjonell, og tar en ting av gangen uten å stresse. På ettermiddagen får du skryt av en sjef. Dette gjør deg både glad og motivert.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du vet ikke helt hva du skal tenke når du plutselig får veldig positiv feedback fra en sjef. Denne personen synes du er på rett spor og har full kontroll.

Krepsen 21/6 - 22/7

Dagen starter rolig. Men etter lunsj blir det mye å gjøre, og det kan også hende at du må stresse litt for å komme i mål med alt. Kvelden byr på en overraskelse og et uventet løfte.

Løven 23/7 - 22/8

Du er lei av et person alltid kommer med dårlige unnskyldninger når dere skal møtes. Du har begynt å forstå at denne personen faktisk unngår deg, men du vet ikke hvorfor. Du vil konfrontere han/henne, men akkurat nå, orker du ikke.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Det blir en interessant dag som tar mange vendinger. Du har tatt mye vare på en venn den siste tiden, men nå lar du han/henne stå på egne ben. Plutselig måtte du være den sterke og tøffe i deres relasjon.

Vekten 23/9 - 22/10

Du har en hel del å ta tak i, så det gjelder å ikke havne bakpå i dag. Mye handler om å være nøye og følge instruksjoner - to ting du ikke trives så godt med. På mange måter blir denne dagen en prøvelse for deg.

Skorpionen 23/10 - 21/11

I dag prøver du å lytte til noe en venn prøver å fortelle deg. Du har ikke vært så godt til å høre etter den siste tiden, men nå vil du vise at du er der for vennen din. Kvelden handler om morsomme nyheter som har med sommeren å gjøre.

Skytten 22/11 - 21/12

Du føler deg utfordret og går i forsvarsposisjon. Dette er vanligvis måten du reagerer på når du føler deg truet. Tenk at ikke alle utfordringer er negative. Dette kan være en mulighet til å lære deg nye ting og vokse.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du blir overrasket når flere personer henger seg på dine idéer. Akkurat nå er du den som driver det hele framover innenfor en sport eller hobby. Du er blant annet den som finner nye måter å trene på, innenfor de nåværende restriksjonene. Kvelden handler om en morsom arbeidsoppgave som du plutselig er ansvarlig for.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du står foran et valg som vil påvirke din jobb, men du vet enda ikke om du er villig til å ofre det som må til for å nå den posisjonen du har sett for deg. Du både vil, og vil ikke, ha nye utfordringer på jobben.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du lærer fort, og det er en av dine store fordeler nå. Gjennom å hele tiden suge til deg den informasjonen du får, kjenner du at vokser sakte, men sikkert. Kvelden blir stimulerende.

Powered by Labrador CMS