Dagens Horoskop: Tirsdag 26. Januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4 Dagen handler om å tørre å si nei, selv om det ikke er så lett. Denne gangen vet du at du har rett, så det gjelder å stå på ditt. På ettermiddagen kan det hende at en venn avlyser deres planer fordi han/hun er forsinket.
Tyren 20/4-20/5
Denne dagen handler om å finne fokus. Du er vant til å gjøre én ting av gangen, og du stresser ikke. På ettermiddagen får du et tips om en jobb som kan lede til nye utfordringer og mer penger. Dette er noe du burde utforske. Et familiemedlem trenger din hjelp i dag.
Tvillingene 21/5-20/6
Før du blir sint kan det lønne seg å trekke pusten dypt et par ganger, og gå en runde med deg selv rundt situasjonen. Akkurat nå reagerer du på Mars, som gjør at du fyrer av, uten grunn. Kvelden handler om å ta vare på hverandre.
Krepsen 21/6-22/7
Du er sliten og irritert, og uken er såvidt i gang. Du sliter med å sove, og det bidrar til at du har vanskeligheter med å konsentrere deg gjennom dagen. Kvelden handler om sladder av typen "en fjær til ti høns".
Løven 23/7-22/8
Du sliter med å forstå hvordan din venn egentlig tenker. Du har prøvd å se det fra hans/hennes perspektiv, men uansett hvordan du vrir og vender på det, så innser du at denne personen er ekstremt sta og lite fleksibel.
Jomfruen 23/8-22/9
I dag rekker du over alt du hadde planlagt, og kan begynne å forberede morgendagen. Det blir en produktiv dag. I løpet av ettermiddagen får du vise en venn at du stoler fullt og helt på han/henne.
Vekten 23/9-22/10
Du tar et uvanlig initiativ, til deg å være, i dag. Dette bidrar til forundring blant de rundt deg. Vanligvis pleier du ikke å være så beregnende som i dag, og agerer heller på følelse fremfor logikk. Du influeres av den pragmatiske Jomfruen i dag, og det gjør deg mer analytisk.
Skorpionen 23/10-21-11
Dagen handler om å fatte små og store beslutninger, og det ganske så raskt. Her gjelder det at du ikke tviler, for det kan slå sprekker i et stramt tidsskjema. Du får skryt fra en sjef som du synes du har gjort det veldig bra.
Skytten 22/11-21/12
Du blir opprørt over en beskjed på jobben. Dette kan bety enda mer hjemmekontor, og det tærer på den sosiale Skytten. Du synes det er vanskelig å fokusere og prestere når du er alene.
Steinbukken 22/12-19/1
Du står ovenfor en personlig utfordring, og det gjelder å holde ut. Heldigvis har du Jordtegnets stahet, og dette hjelper deg langt forbi der andre ville gitt opp. Denne utfordringen handler om stahet og å være målrettet
Vannmannen 20/1-18/2
Dagen trekker ut. Du rekker over det du skal, men timene snegler seg fremover. Du får høre et rykte om en sjef, og du håper inderlig at det stemmer. Dersom det viser seg å være sant, vil dette forandre en hel del for deg.
Fiskene 19/2-20/3
I dag tenderer du til å gjøre nybegynnerfeil. Du burde ha mer enn nok erfaring til å ikke tråkke i den fella. Dessverre er det ikke så lett. Du blir distrahert, og da glemmer du alle rutiner som burde sitte nå.
Powered by Labrador CMS