Dagens Horoskop: Tirsdag 2. Februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du blir irritert på en sjef som gir uklare beskjeder. Væren har ingen problemer med at andre har sterke meninger, men synes derimot at det er utfordrende med uklare retningslinjer fra noen som samtidig vil at du skal ta egne initiativ.

Tyren 20/4-20/5

I dag vil du overraske en venn eller et familiemedlem. Du kan være ganske oppfinnsom når du først vil, og det er du i dag. I løpet av ettermiddagen får du høre noe som vekker nysgjerrigheten, og du ønsker å vite mer om dette.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen får en interessant start. Her gjelder det å holde tempo oppe. Viljen er tilstede, men det er verre med orken. Kanskje du skal ta det med ro og lytte til kroppen.

Krepsen 21/6-22/7

Det er lite du kan gjøre for hjelpe vennen din. Det du kan gjøre er å lytte og trøste. Akkurat nå trenger han/hun noen å lene seg på - vis at du kan være en trygghet når alt stormer. Kvelden handler om å være modig.

Løven 23/7-22/8

Du har en del å gjøre i dag, og tiden flyr. På kvelden har du fokus på ting du liker. Det kan være tid med venner, eller en hobby som du ikke har hatt tid til på en stund. I dag er en god dag for å oppfylle et løfte du ga for lenge siden.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag hvor du deler tanker og idéer med venner. Akkurat nå er det vanskelig å planelegge frem i tid, men dere drømmer dere likevel bort. Du har behov for disse drømmene om mer normale tider.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en risiko for at du ikke kommer helt i mål i dag. Du har lagt ned mye tid og omsorg i et prosjekt, og nå ser det ut som det ikke blir noe av. Dette irriterer deg mer enn du vil innrømme.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om omsorg, og respekt for en person i sorg. Noen ganger kan du være litt rett frem, og ikke alltid like god til å lytte til dem du er med. Derfor er det ekstra viktig at du tenker før du snakker i dag.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes ingen om, og men i dag. For deg er det viktig å lykkes, og dersom du skal klare dette må du ha klare mål og fullt fokus på dette. I løpet av ettermiddagen får du uventet hjelp fra en venn som ser at du er i ferd med å kjøre deg fast.

Steinbukken 22/12-19/1

Du kan glede deg til denne dagen. Du er pigg og har mer energi enn til vanlig. Du har fått en mental pause fra alle personlige utfordringer, og lengter etter nye mål. Kvelden handler om et familiemedlem.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en hendelsesrik, overraskende og morsom dag. En hverdag som minner mest om helg. Vær takknemlig for dem som bidrar til å gjøre denne dagen spesiell. I løpet av kvelden får du muligheten til å gjøre noe du elsker.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskeligheter med å akseptere ting som de er nå. Du kjenner deg skuffet over noe som har blitt avlyst, og det påvirker humøret ditt i dag. Kvelden handler om dine egne og andre personers prosjekter.

Powered by Labrador CMS