Dagens Horoskop: Tirsdag 19. Januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du har lett for å falle for smiger i dag. En venn ønsker din hjelp, og du vet svært godt at denne personen manipulerer deg, likevel klarer du ikke å stå imot. Denne personen har deg rundt lillefingeren.

Tyren 20/4 - 20/5

Denne dagen blir ikke fullt så slitsom som gårsdagen. Du er i uvanlig godt humør, og føler deg uthvilt. I dag prater du med en sjef med veldig sterke meninger. Det er egentlig ikke ditt bord, men du blir dratt inn i diskusjoner likevel. Her gjelder det å bære diplomatisk.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Det kan hende du havner i en uvanlig situasjon i dag, som du ikke vet hvordan du skal håndtere. Det finnes liksom ingen oppskrift. Her er det magefølelse og intuisjon som gjelder. Bruk dine evner til å lese mennesker.

Krepsen 21/6 - 22/7

I dag tar du tak i et prosjekt som du har unngått i lang tid, men nå går det ikke lenger. Dette betyr at denne dagen ikke blir så oppløftende, ettersom du må jobbe med noe du synes er veldig kjedelig. Det som kan gjøre dagen bedre er en positiv innstilling.

Løven 23/7 - 22/8

Dagen går fortere enn du vil. Det har vært ganske mye jobb i det siste, og du rekker ikke over alt sammen. Her kan du enten senke dine egne forventninger, eller ta en bit av det sure eplet og jobbe overtid.

Jomfruen 23/8 - 22/9

I dag prøver du å prate med en kollega som har oppført seg veldig umodent. Det er som om denne personen blir fem år hver gang han/hun havner i en konflikt. Tenk over at dersom en person oppfører seg som en femåring, bør de også behandles som et barn. Vær bestemt og vis at du er en voksen.

Vekten 23/9 - 22/10

Det blir en ganske stressende dag, og det liker du ikke. Vekten har vanskeligheter med å håndtere ufrivillig stress. Dersom du er den som har kommandoen, er det ingen problem, men nå er det noen andre som har styringen og det gjør deg nervøs.

Skorpionen 23/10 - 21-11

Dagen handler om private relasjoner, og du må være ærlig om det du føler. Du har en tendens til å stenge inne både positive og negative følelser, fordi du ikke vil oppleves som dramatisk. En venn har vanskeligheter med å lese deg, så vær ærlig med hvordan du føler det.

Skytten 22/11 - 21/12

Din kollega er ingen tankeleser, så du har ingen grunn til å bli sur for at han/hun ikke gjør noe som du mener burde vært gjort. Dersom du åpner munnen, og forteller det du tenker, vil du garantert merke at samarbeidet forbedres.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Dagen handler om en test og en utfordring. Det blir en tøff, men givende dag. Det harde arbeidet som du har lagt ned den siste tiden gir resultater. Dette blir en bekreftelse for deg på at stahet og disiplin lønner seg i lengden.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Det finnes noe i ditt horoskop som tyder på at du er i ferd med å bli syk. Det virker som en skikkelig forkjølelse som du har dratt på deg etter helgen. Her gjelder det å holde seg hjemme, og ta vare på deg selv. Ingen applauderer for at du jobber når du er syk.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du forstår deg ikke helt på din venns humør i dag. Denne personen er veldig mye opp og ned for tiden, og det gjør at du blir ekstra var. Du har forsøkt å ta det opp, men denne personen er ikke mottakelig for noen form for kritikk, ikke en gang fra deg.

Powered by Labrador CMS