Dagens Horoskop: Tirsdag 12. Januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen blir ganske stressende og starter tidlig for din del. Du er ikke vant til å stå opp så tidlig og vil gjerne ha det rolig rundt deg på morgenen. Du får også positiv feedback fra en sjef i løpet av dagen.

Tyren 20/4 - 20/5

Du prøver å rekke over alle planer i dag, og det er en hel del både på jobb og privat. En sjef skryter av dine evner til å organisere, noe som gjør deg litt flau. Du er ikke vant til å få ros på denne måten. Kvelden handler om en form for forberedelse.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Dagen blir rolig og du fokuserer på det mest nødvendige, det er du god til. Du får vanskeligheter med å rekke over alt du vil, men gjennom å være nøye blir du også mer effektiv, og ting går raskere. Kvelden handler om en samtale.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du har gledet deg til denne dagen lenge fordi du skal møte noen du liker veldig godt. Det har ikke vært så enkelt å få til dette møtet. Uansett om det skjer ved en lite tilfeldig “tilfeldighet”, eller om dere har bestemt dere for å møtes så blir denne dagen vellykket.

Løven 23/7 - 22/8

Du bruker altfor mye penger på unødvendige ting nå. På sett og vis prøver du å kjøpe deg ut av tristessen uansett om det handler om ting, klær eller mat. Du prøver å finne noe annet enn shopping som stimulerer deg, men mulighetene er begrenset.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du skulle gjerne vært litt kulturell nå, men ingenting innenfor denne kategorien er åpent for tiden. Lag heller en kulturell kveld hjemme. Les poesi, se en dokumentar eller les noe av en Nobelprisvinner. Du kan til og med se opera eller ballett hjemme.

Vekten 23/9 - 22/10

Du får en idé, men du er ikke så sikker på om din familie synes denne planen er like genial som du selv synes. Problemet med din familie akkurat nå er at de har vanskelig for å tenke utenfor boksen. Julen har tatt gnisten litt ut av dem, og nå vil de bare være hjemme og ta det med ro.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du prøver å være så mye i naturen som mulig. Frisk luft og mosjon får deg til å tenke klarere og ta bedre valg. Akkurat nå står du ovenfor et ganske stort valg, og da er naturen det beste stedet for refleksjon. Du kan arbeide i underbevisstheten.

Skytten 22/11 - 21/12

Dagen handler om mulige om umulige valg. Det blir en interessant og lærerik dag som kan ta deg videre mot dine ambisjoner. Det eneste du burde tenke på i dag er at du ikke skal stenge dører for muligheter. Ha et åpent sinn.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du får en del å gjøre denne tirsdagen og du bruker både tid og energi på at det skal bli bra. Du får også feedback på ting du gjorde i høst, og blir overrasket over hvor positivt det er. I dag merker du også at du har blitt bedre på noe som du har øvd på de siste ukene.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du har vanskeligheter for å si mot en venn fordi han/hun er så overbevisende. Samtidig vet du at han/hun tar feil, men du har ingen gode argumenter å legge frem for å bevise dette. Det meste bygger på løse rykter og magefølelse. Dessverre vil din innsikt vise seg å stemme, og dette vil påvirke din venn.

Fiskene 19/2 - 20/3

Dagen handler om å være på rett sted. Du har en tendens til å bli forsinket til alt i dag og det kan påvirke deg negativt. Prøv å skap gode marginer rundt alle planer. Du pleier ofte å være ute i siste liten, men i dag er det en veldig dårlig idé.

Powered by Labrador CMS