Dagens Horoskop: Søndag 31. Januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Når du summerer opp denne måneden under ett må du innrømme at, på tross av vinter og mørke, har januar vært bedre enn nesten hele fjoråret til sammen. Både når det gjelder din personlige utvikling og jobben, så har du virkelig kommet et steg videre den siste tiden.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske rolig, men fin, søndag. Dersom du har mulighet legger du inn en treningsøkt i dag. Du vil bli flinkere til å bevege deg, men Tyren er ganske lat av natur, så dette må gå gradvis.

Tvillingene 21/5-20/6

Du stiller spørsmålstegn ved en venn, og denne personen blir veldig sur. Det handler mer om at du mistenker at denne personen lyver, fremfor at du faktisk har tatt han/henne i en løgn. Vennen din har vanskeligheter med å skille rett fra galt i denne situasjonen. Det blir fort følelsesladet, og det endrer hele situasjonen.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil du få ting gjort. men omstendighetene er ikke på lag med deg. Du lar deg provosere av alt som går galt. Trekk pusten dypt, og prøv igjen. Det er det beste du kan gjøre i denne situasjonen.

Løven 23/7-22/8

I dag sørger du for å få hvile. Du setter pris på muligheten til å sove ut, og spise frokost i ro og fred. Dersom du skal noe sted, blir du antakeligvis sen. Du vil ikke stresse i dag, og aksepterer heller at noen blir sure på deg. Kvelden blir harmonisk.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er masse energi i ditt horoskop i dag, så her gjelder det å bruke den riktig. Ta tak i det du har tenkt på å gjøre i månedsvis, men som bare har blitt liggende fordi du ikke har hatt ork. I dag orker du, og du kommer til å sette pris på å komme i mål.

Vekten 23/9-22/10

Du trenger å hvile, men spørsmålet er om dagen blir så rolig som du hadde håpet på. Det virker som det ligger problemer og drama i ditt horoskop. Å være innestengt og tristesse krever sitt. Dine nærmeste er sutrete, og det kan hende at deres irritasjon går utover deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra dag, spesielt om du kan være utendørs. Men vær forsiktig. Skorpionen er et ørkendyr, og er derfor ekstra følsom mot kulde. Kle deg godt, og gå inn dersom du fryser. Du har hverken tid eller lyst til å være syk nå.

Skytten 22/11-21/12

Du har et personlig problem med venn du synes oppfører seg dårlig. Istedenfor å prate om dette, stenger du følelsene inne og sutrer istedenfor. Vennen din får øve seg på å lese tanker dersom han/hun vil vite hva som plager deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen utfordrer deg mentalt, og det gjør at du irriterer deg over småting. Du kjenner på et enormt press i dag, men håndterer dette bra dersom du tar et steg tilbake, og gjør det du kan best. Hold fokus, og ha tillit til deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en risiko for at du gjør noe dumt i dag. En feilantakelse, en løsning basert på løse fakta, eller en forhastet beslutning styrt av følelser. Denne feilen kan rettes opp, det tar bare litt tid.

Fiskene 19/2-20/3

Du prøver å flytte på planer du har lagt. Vennen din blir ikke så glad for dette, men det blåser du i. Du trenger å være alene med dine tanker. Fisken kan forsvinne helt inn til sitt indre, og det trenger du for å ha det bra.

Powered by Labrador CMS