Dagens Horoskop: Søndag 24. Januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen blir ganske tung. Du har mye du skal gjennom, og det vil kreve både tid og viljestyrke. Derfor er det viktig at du er uthvilt. Dersom du er trøtt kan hver lille utfordring oppleves som et eneste stort fjell av motgang.

Tyren 20/4 - 20/5

Det blir en fin avslutning på uken. Du er godt i gang med årets nyttårsforsett, og det hjelper på humøret. Dagen handler om å stå på, og utfordre seg selv. En yngre venn eller et familiemedlem ønsker ditt råd.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Det er en grunn til at ting har blitt litt feil i det siste. Du har gjort antakelser basert på løse rykter, framfor fakta, og dette ødelegger for deg nå. I dag blir du stilt til veggs, og det kan godt hende at du inntar forsvarsposisjon.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du prøver å tenke positivt. Du vil så gjerne komme inn i en oppadgående spiral, men det forutsetter at du ikke henger deg opp i småting. Dette er en av dine mål for 2021. Du ønsker å vokse både som menneske og i ditt arbeid. Å være positiv er et steg i riktig retning.

Løven 23/7 - 22/8

Du er ærlig med en venn om at han/hun har gjort en feil, men din oppriktighet møtes med misnøye. Du kan være brutalt ærlig, og selv ser du på dette som en styrke, men ikke alle rundt deg deler denne oppfatningen. Her må du tenke over hva som betyr mest for deg, dine venners følelser, eller å være tro mot ditt naturlige instinkt.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Dagen handler om små og store valg. Det blir en morsom og intensiv søndag, som kanskje ikke blir så avslappende som du hadde sett for deg. Noen ganger må man prioritere bort hvile, til fordel for andre ting, og sånn blir det i dag.

Vekten 23/9 - 22/10

Du er lei av å krangle hele tiden med en som står deg nær. Det blir alltid så betent og vanskelig når dere skal prate om vanskelige ting. Dere har det best sammen når dere holder dere til overfladisk moro, og unngår å gå i dybden av ting.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du er følsom akkurat nå, og det kan skje at du blir såret av en venn som ikke klarer å dy seg, og kommer med en klønete kommentar. På dette tidspunktet burde du være vant med denne personens måte å uttrykke seg på, men akkurat nå påvirker Månens posisjon dine følelser. Derfor reagerer du også kraftigere enn vanlig.

Skytten 22/11-21/12

Du ber en venn om en tjeneste som egentlig ligger utenfor denne personens rolle som venn. Du ber denne personen lyve for din skyld, og det setter han/henne i en vanskelig situasjon. Du vet at denne personen er lojal, og i dag utnytter du dette.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Det blir en intensiv, men bra søndag hvor fokus ligger på fysiske utfordringer og å ha det gøy. Du har satt deg noen ganske tøffe mål for dette året, men allerede nå har du en god magefølelse. Etter alt som har skjedd i det siste, så er du sikker på at dette blir ditt år.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Det står et spørsmålstegn over noe som har med jobb å gjøre. Du befinner deg i en situasjon der du må velge, og det er ikke så lett som hadde håpet på. Du innser at alle muligheter er like gode, og sånn sett er dette et dilemma som er utelukkende positivt.

Fiskene 19/2 - 20/3

Det blir en aktiv og morsom dag med masse frisk luft. Dersom du har hund er du ute i skogen, ellers kan det hende at du ønsker å shoppe eller besøke en café. Etter lang tids isolasjon har du et behov for å aktivere deg selv.

Powered by Labrador CMS