Dagens Horoskop: Søndag 17. Januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Det blir en rolig dag. Du prøver å koble helt ut fra alt som heter jobb, selv om det er vanskelig å styre alle tankene som popper opp. En venn tar kontakt angående et personlig råd. Du synes det er fint å kunne hjelpe til.

Tyren 20/4 - 20/5

Søndagen går like fort som lørdagen. Det blir en hyggelig dag, hvor du tar én ting av gangen, og unngår stress. For deg er det viktigere å gjøre ting ordentlig, enn å bare få det gjort. Det kan hende at du blir litt forsinket utover ettermiddagen med et prosjekt som tar lengre tid enn du så for deg.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du vet at du kan provosere noen ganger, men dette er din måte å skape en reaksjon hos et ganske kjipt familiemedlem som aldri tar egne initiativ. Du ser masse potensiale i denne personen, som gjør at du blir ekstra skuffet over denne personens tiltaksløshet.

Krepsen 21/6 - 22/7

Dagen handler ikke om å hvile og ta det med ro. Du er på vei inn i en heftig periode på jobb etter denne helgen, så her gjelder det å ikke ligge på latsiden. I dag får du også muligheten til å vise dine talent på flere områder.

Løven 23/7 - 22/8

Du blir stresset av en venn, ettersom denne personen virker helt tiltaksløs om dagen. Han/hun har mistet lysten på det meste, og du prøver nå å hjelpe denne personen med å finne tilbake gnisten. Du vet at er tøffe tider for mange, men akkurat denne personen har hatt mer enn nok uflaks.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Dagen handler om mange små prosjekter hjemme, som du vil bli ferdig med. Det blir en rolig og fin dag, med fokus på kreativitet og utvikling. Ettermiddagen kan by på litt drama. Du har et familiemedlem som kan være nokså dramatisk.

Vekten 23/9 - 22/10

Det er ikke lett å finne et kompromiss som funker for alle. Akkurat nå har alle rundt deg ganske sterke meninger om det meste, og det gjør det vanskelig å fatte en beslutningen. Kvelden handler om personlig utvikling.

Skorpionen 23/10 - 21-11

Du har en del å gjøre i dag, så det gjelder å starte dagen tidlig. Du setter virkelig pris på en rolig morgen, men i dag kan det gå utover resten av dagen. Kvelden handler om en gåte du vil finne svaret på.

Skytten 22/11 - 21/12

Du har lett for å bli passiv på denne tiden av året. Skytten foretrekker sol og varme framfor vinter, så det er høyst sannsynlig at du tilbringer dagen innendørs. En venn eller partner prøver å prate med deg om et følsomt emne, men du orker ikke denne typen samtale i dag.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Dagen handler om trening, jobb og kos. Det blir en intensiv dag, men det var du forberedt på. I dag merker du at en person flørter med deg, og du blir litt flau. Du vet ikke helt hvordan du skal håndtere situasjonen. Det handler også om hva du faktisk føler for denne personen.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du tvinger deg selv til å si ja til noe du egentlig ikke orker. Selv om du er negativ til å begynne med, viser det seg at dette var akkurat det du trengte. Det for både energi og masse latter. Kvelden handler om familie.

Fiskene 19/2 - 20/3

Det blir en intensiv og morsom søndag, som handler mest om venner. Dersom du har en partner, er ikke denne personen i fokus i dag. For deg er det viktig å gjøre dine egne ting, uten at din partner er med.

Powered by Labrador CMS