Dagens Horoskop: Søndag 10. Januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Det blir en veldig morsom søndag hvor du til og med kan gjøre noen gode kjøp. Det er lenge siden du unnet deg noe luksuriøst, men i dag kjenner du at du har fortjent det. Kvelden handler om å ta igjen for tapt tid med en venn.

Tyren 20/4 - 20/5

Du tar det med ro i dag og hviler. Du trenger å sove ut, ta dagen som den kommer og slappe av. En venns problem kan plutselig bli ditt, og da gjelder det å ta stilling. Det gjelder å være sta.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Dagen handler om å gjøre kupp på salget. Uansett om du gjør det hjemme i sofaen eller om du går i butikker er du veldig fornøyd med dine funn. Dette er ting du har tenkt på lenge, men ved å kjøpe dem på salg føler du at du har spart penger.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du lengter etter varmen og vennskapet du hadde med en person, men begynner å innse at dere kan ha vokst fra hverandre. Det er tungt for deg, ettersom du ikke er klar for å gi slipp. Desto lenger denne personen glir bort, desto mer desperat blir du.

Løven 23/7 - 22/8

Du unngår å vise dine følelser offentlig. Du er ikke klar for å erkjenne hvor seriøst ting begynner å bli. Du vil fremstå som den glade, frie Løven som kan reise ut i verden og flørte med den du vil. Kanskje du ikke er klar for noe seriøst enda?

Jomfruen 23/8 - 22/9

Dagen handler om å gjøre én ting av gangen. Akkurat nå har du en tendens til å fly fra det ene til det andre, noe som er ulikt deg. Prøv å finne fokus på det du gjør, og start ikke med noe nytt før du er ferdig. Du har det bedre med litt struktur, da har du også kontroll.

Vekten 23/9 - 22/10

Du får triste nyheter i dag, men du blir ikke overrasket. Du hadde på følelsen at dette ville skje, men du håpet på noe annet til siste stund. Nå må du planlegge basert på de nye forutsetningene.

Skorpionen 23/10 - 21/11

I dag bruker du alt for mye penger på ting du ikke trenger. Du har et behov for å fylle et tomrom. Den stimuli du får av reiser og opplevelser kompenserer du for nå gjennom å shoppe.

Skytten 22/11 - 21/12

Du har et behov for å gjøre noe du vet at du ikke burde gjøre. Bare det at det er tabu gjør det enda mer fristende. Strukturen i hverdagen den siste tiden bidrar til at du tar unødvendige risikoer både med deg selv og dine relasjoner.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Noen tar kontakt og vil gjerne treffes. Det gjør deg både glad og overrasket på samme tid. Denne personen er vanligvis ikke så god på å ta initiativ og du er for sjenert til å ta første steg. Dagen kan bli herlig, og kvelden fortryllende.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du sier nei til en person du gjerne vil møte, men som du ikke får tid til i en allerede fullbooket timeplan. Din venn blir såret og synes at du ikke prioriterer deres vennskap. Denne vennen har en tendes til å bli dramatisk for tiden.

Fiskene 19/2 - 20/3

Dagen handler om å si ja til opplevelser og om å tørre å stikke seg frem og ta en risiko. Det kan absolutt være en utfordring å være den første som tar kontakt, men den som intet våger, intet vinner. Dette er noe du virkelig bør gjøre.

Powered by Labrador CMS