Dagens Horoskop: Onsdag 6. Januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen blir kanskje ikke helt som du trodde, men det blir en bra dag som gir deg sjansen til å hente deg inn. Det du hadde planlagt blir avlyst, men du innser i løpet av dagen at dette var til det beste. Noen ganger har du for mange planer for ditt eget beste.

Tyren 20/4 - 20/5

Du har mye å tenke over i dag. Du har fått en forespørsel som både kan være spennende og skremmende på samme tid. Du innser at det kommer til å innebære mer ansvar og et stort engasjement fra din side. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du er urolig for å gjøre feil. Ikke tenk så mye på hva som kan gå galt, legg heller fokus på alt du får til. En positiv innstilling er alfa omega for at du skal lykkes i dag.

Krepsen 21/6 - 22/7

Det blir en rolig dag, med mye utendørsaktiviteter. Den friske luften gjør deg godt, og klarner tankene dine. I løpet av ettermiddagen møter du tilfeldigvis en venn fra fortiden, og gamle minner vekkes til liv.

Løven 23/7 - 22/8

Du er irritert over at andre ikke lytter til det du prøver å si. Det virker som om noen til og med henger seg opp i hvilket tonefall du bruker, og dermed går glipp av hele poenget du prøver å formidle. Du kan oppleves som litt høy på pæra og selvsikker, og det kan irritere visse personer.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Dagen handler om noen nære venner eller familien. Det blir en rolig dag, og dere fokuserer på å ha det bra og ta vare på hverandre. Et familiemedlem overrasker deg med virkelig gode nyheter. Kvelden blir morsom og annerledes.

Vekten 23/9 - 22/10

Du tar deg selv på alvor, og blir derfor overrasket når en venn prøver å tulle bort noe alvorlig du har sagt. Husk at denne personen lett blir ukomfortabel av alvorlige situsjoner, og derfor reagerer med å tulle om alt og alle.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Dagen handler om å fange øyeblikket. Du har blitt bedre på det, men du har fortsatt en vei å gå. Du tenker ofte på framtiden og grubler over det som har vært, og glemmer å leve i nuet. Det du trenger er å slippe alt som ikke gjelder her og nå.

Skytten 22/11 - 21/12

Du tar tak i et prosjekt som må tas tak i, men som du ikke gleder deg til. Ettersom du tvinger deg gjennom blir det heller ikke spesielt gøy eller godt gjennomført. Du slurver bare for å få det gjort.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du møter en person du ikke har sett på en stund. Det blir en hyggelig og sosial dag. Ettermiddagen handler om en påminnelse og et løfte. Kvelden blir koselig og familiær. Du kan virkelig slappe av og være deg selv.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du har en del å gjøre hjemme, men det finnes en risiko for at du blåser i alt og går ut noen timer istedenfor. Det er sånn du kobler av. Du nyter både egentiden og den friske luften.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du stiller feil spørsmål til feil person i dag, og det kan ende dårlig. Istedenfor at ting blir som du hadde håpet, kan hele prosjektet gå i grus. Tålmodighet er ikke din sterkeste side, men du burde øve på dette i dag.

Powered by Labrador CMS