Dagens Horoskop: Onsdag 20. Januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du unngår å ta en beslutning, og dette gjør at visse personer blir utålmodig av å vente på deg. Grunnen til at du er så ubesluttsom er at du ikke har kapasitet til å veie mellom fordeler og kosekvenser for å kunne ta et valg. Du er rett og slett litt uinspirert.

Tyren 20/4 - 20/5

Du får muligheten til å sove litt lenger i dag, og den ekstra timen (eller timene) gjør underverker for ditt humør. Du ser positivt både på framtiden og jobben, noe du ikke har gjort på en stund. Kvelden blir givende, og kanskje litt sen.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Denne dagen handler om å ha fokus, noe du virkelig ikke har om dagen. Du har problemer med å sjonglere flere ting samtidig, noe som vanligvis er en av dine sterke sider. Dersom du føler deg trøtt og ukonsentrert, bør du ta en kort pause og sørge for å få i det noe energi.

Krepsen 21/6 - 22/7

Akkurat nå er du litt slitsom, og du vet det selv. Du svinger fram og tilbake, og klarer ikke å lande på noe som helst. Dersom du er i et forhold kan din vinglete væremåte skape spenninger mellom deg og din partner. Han/hun kan komme til å føle seg uviktig, ettersom du ikke deler tankene dine.

Løven 23/7 - 22/8

Du blir ekstra glad når en venn kontakter deg litt oftere enn før. Denne personen er fortsatt en del av dine mer perifere bekjentskap, men du vil komme nærmere denne personen igjen. Du vet at det kan ta litt tid, men det er helt i orden.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du blir overrasket når en venn inviterer deg med på et større arrangement. Det er verken tid eller sted for denne typen fester, så du forsøker å takke nei, uten å virke dømmende. Jomfruen holder seg gjerne til reglene, men ikke alle er sånn.

Vekten 23/9 - 22/10

Akkurat nå er du lei av vinter, kulde og at du ikke kan møte så mange. Du vil se nye ansikter, og kjenne på spenningen som oppstår når man prater med noen man finner attraktiv for første gang. Våren er snart her, og da vil ting bli annerledes. Det gjelder bare å smøre seg med tålmodighet.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du får en oppgave som virker helt umulig. Den er ganske tullete og unødvendig også. Når du prøver å påpeke dette, får du et ganske skarpt svar fra din sjef som mener at du er lite samarbeidsvillig. Dette kan bli starten på en konflikt mellom dere.

Skytten 22/11-21/12

Du har en tendens litt å havne i klisteret. Det er som om du søker deg til trøbbel. På sett og vis kan det være sånn, ettersom du kjeder deg så mye, at alt annet blir spennende. Skytten håndterer ikke når alt blir ensformig.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du har mange ulike prosjekter på gang, så her gjelder det å strukturere og skape en prioriteringsliste, i tilfelle tiden blir knapp. Du er kanskje ikke like organisert som Jomfruen, men du er god til å planlegge både på lang og kort sikt. I dag viser du hvor målrettet du kan være.

Vannmannen 20/1 - 18/2

På jobben er det mer kaos enn til vanlig, og mange av dine kolleger begynner å bli lei og føler seg utnyttet av sine sjefer. Du prøver å formidle optimisme og tålmodighet, men du kjenner at det koker under overflaten. Det er på tide å løfte på lokket, og slippe ut litt damp.

Fiskene 19/2 - 20/3

I dag får du høre at en av dine venner har gjort noe du anser som tabu. Du føler deg skuffet og sint. Dessverre er det sånn at deres relasjon ikke er som den pleier akkurat nå. Dere tenderer til å såre hverandre. Det kan være fordi dere er for lite sammen for tiden.

Powered by Labrador CMS