Dagens Horoskop: Onsdag 13. Januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen blir litt rotete. Du har en del ting som må gjøres, men du er ikke så organisert som du burde være. En venn eller kollega har bursdag i dag, så glem ikke å gratulere. Kvelden handler om å være to steder på samme tid, noe som burde være umulig, men du løser det.

Tyren 20/4 - 20/5

Du har en hel del som skal gjøres i dag, og det gjelder å være en smule organisert. Denne dagen handler om noen andre enn deg selv, så fokus ligger på å gjøre denne personen glad. Det blir en minneverdig og litt annerledes onsdag.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Denne dagen handler om å gjøre flere ting samtidig. Du pleier ikke å ha problemer med å sjonglere flere ting på samme tid, men akkurat nå er det komplisert. En venn får høre et rykte som han/hun videreformidler til deg.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du har hatt et personlig problem som du har tenkt mye på den siste tiden. Det var på nippet til å løses, men så krøllet det seg til igjen. Det meste handler om din stolthet, din vegring mot å si unnskyld, og fremfor alt din redsel for å vise hva noen betyr for deg. I dag har du muligheten til å overraske.

Løven 23/7 - 22/8

Du er litt forvirret nå. Av en eller annen grunn har du vanskeligheter for å fokusere på jobben, det er så mye på privaten som opptar deg. Du er i ferd med å bygge en relasjon samtidig som du ikke er sikker på om det er riktig. Nå vet du ikke lenger hvordan du kan trekke deg fra situasjonen.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Dagen handler om å gi noen oppmerksomhet. Du er vanligvis omtenksom, men i det siste har omstendighetene og dine personlige ambisjoner gjort deg mer egoistisk. I dag får du muligheten til å legge dine egne interesser til side.

Vekten 23/9 - 22/10

Du har vanskeligheter med å si nei til en slektning angående et mindre lån, samtidig som du hverken vil eller har råd til å låne bort de pengene akkurat nå. Denne personen har en tendens til å låne ting uten å levere dem tilbake.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du er en person som vil være der det skjer og det er du i dag. Det er drama, intriger og morsomme opplevelser som setter rammene for denne ellers vanlige onsdagen. En positiv beskjed angående din lønn gjør dagen enda mer spesiell.

Skytten 22/11 - 21/12

Det finnes ulike måter å håndtere en konflikt på. I dette tilfellet burde du gi deg, det vet du. Samtidig er det vanskelig ettersom du er så stolt og akkurat nå har denne konflikten gått hardt utover din stolthet. Visse erfaringer kan være mer dyrkjøpte enn andre.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Det blir en herlig dag med luksus, overraskelser og masse kjærlighet. I dag får du det meste du har ønsket deg, og kanskje litt til. Den største overraskelsen er et veldig søtt og personlig brev, en samtale eller personlig sms fra en person du en gang sto veldig nær.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du har en del å gjøre denne dagen, men sørger for tid til å ta vare på en venn eller et familiemedlem. Kanskje denne personen har bursdag, og fortjener noe ekstra etter alt han/hun har gjort, eller så kan det hende du bare ønsker å glede noen.

Fiskene 19/2 - 20/3

I dag tar du, til deg å være, et uvanlig valg. Ofte er du den mer passive i relasjoner, men akkurat nå påvirkes du av Mars og det gjør deg mer frempå. Du nekter ikke lenger for det du føler og agerer på følelser fremfor logikk.

Powered by Labrador CMS