Dagens Horoskop: Mandag 25. Januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Denne dagen holder et høyt tempo, noe du ikke er helt vant til. Det betyr også at dagen går veldig fort, noe du synes er positivt. På den mer negative siden er det ikke sikkert du rekker alt du skal gjøre, som kan resultere i at du må prioritere hardt, eller jobbe overtid.

Tyren 20/4 - 20/5

Uken starter bra. Du har en del å gjøre, og tiden flyr. Du får også positiv respons på noe nytt du har innført på jobben. Du blir glad for at andre setter pris på dine anstrengelser. Kvelden handler om å lære seg noe nytt.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du krangler med noen i familien, og det skaper en mørk sky over hele denne dagen. Dere to sliter med å bli enige, spesielt når dere diskuterer personlige ting. Kvelden blir annerledes og morsom.

Krepsen 21/6 - 22/7

Noen har utnyttet dine svakheter, men nå setter du foten ned og sier at nok er nok. Du hater følelsen av at noen utnytter deg, fordi det får deg til å føle deg dum. Etter du har sagt ifra føler du deg sterkere, og mer selvsikker.

Løven 23/7 - 22/8

Det blir en rolig mandag, med fokus på utendørsaktiviteter. Dersom du jobber prøver du å ta en tidlig dag, slik at du kan få med deg litt av dagslyset. En gåtur i løpet av lunsjen er en annen måte å få litt frisk luft på. Du trenger virkelig dagslys for å ha det bra.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du søker svar på et spørsmål som egentlig ikke angår deg. Jomfruen er ganske nysgjerrig, og har en tendens til å blande seg i ting som han/hun egentlig burde holde seg unna. I dag opplever du at din nysgjerrighet ikke tas like godt imot.

Vekten 23/9 - 22/10

Du vegrer deg for å fortelle sannheten, samtidig som du vil unngå å lyve. Løsningen blir noe midt i mellom der du teknisk sett ikke lyver, men du er heller ikke helt ærlig. Dette blir en slags gråsone du kan leve med.

Skorpionen 23/10 - 21-11

Du går over grensen i dag, men du gjør det med list. Det har vært en rar stemning mellom deg og en venn i det siste. Det har vært en misnøye som har ulmet under overflaten, men ingen av dere har villet løfte på lokket til hvordan dere egentlig føler det. I dag får du nok, og du prøver bevisst å provosere frem en reaksjon hos din venn.

Skytten 22/11 - 21/12

Akkurat nå føler du deg rastløs og irritert. Det handler om at du ikke vil være hjemme, samtidig som du ikke har noe valg. Alle vanlige aktiviteter, fra restaurantbesøk til museum, er utelukket, så du må prøve å aktivere deg i hjemmet istedenfor.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Denne dagen blir en prøvelse på flere måter. Både din vilje, intelligens og evne til å tenke raskt settes på prøve. Du klarer deg bra, med tanke på hvor lite forberedt du er. Det beviser nok en gang at din intelligens og motivasjon er noen av dine beste egenskaper. Kvelden byr på en overraskelse.

Vattumannen 20/1 - 18/2

Det finnes ingen tvil i ditt horoskop i dag. Når du får et tilbud, takker du ja uten å tenke deg om to ganger. Din familie kan enten reagere positivt, eller irritere seg over at du ikke diskuterte dette med dem.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du må ikke bli lei deg for at en venn glemmer deg om dagen. Denne personen har så mye å tenke på at han/hun glemmer bort alt som ikke står i fokus akkurat nå. Finn på noe annet gøy istedenfor. Hvorfor ikke begynne på et av dine nyttårsforsett?

Powered by Labrador CMS