Dagens Horoskop: Mandag 11. Januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen handler om å ville vise seg fra sin beste side. Du er fulladet med energi etter en lengre periode med hvile, og vil nå bevise at du er en kraft man kan regne med. Kvelden blir utfordrende og annerledes, men veldig morsom.

Tyren 20/4 - 20/5

Du har vondt i kroppen og den føles øm. Det hindrer deg i å være like effektiv som du pleier. Heldigvis er du inne i en rolig periode på jobben, så det er ingen grunn til stress. Du lurer på om du kan lindre smerten ved hjelp av hjemmetrening.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Dagen handler om personlige utfordringer, framfor stress på jobben. Du må finne en måte som fungerer for deg, og det er lettere sagt enn gjort. Du føler deg usikker på hva du vil gjøre, og derfor er det vanskelig å være entusiastisk i hverdagen.

Krepsen 21/6 - 22/7

Det blir en interessant start på uken. Du har nye forhåndsregler å forholde deg til, og det innebærer ekstra disiplin - spesielt om du er på hjemmekontor. Du må finne et system som fungerer, og det er ikke så lett ettersom Krepsen ofte lar seg distrahere.

Løven 23/7 - 22/8

Denne dagen handler om noe som har med jobb å gjøre. Det er et prosjekt som stadig feiler, og nå vil du avslutte det og gå videre med noe annet. Din sjef er ikke helt enig. Det blir et spørsmål om forhandling.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du har vanskeligheter med å stille krav til vennene dine ettersom du vet at mange går med dårlig samvittighet, og sliter med å finne balansen i hverdagen, spesielt når det gjelder det sosiale. Selv plages du ikke like mye av dette.

Vekten 23/9 - 22/10

Dagen går ganske tregt. Du trives bedre når du har mye å gjøre, enn at det er så lite som akkurat nå. Januar pleier å være ganske rolig vanligvis, men i år slår det alle rekorder. Kvelden handler om et løfte som snart skal innfris.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du blir litt irritert på en venn som ikke vil ta til seg kritikken han/hun får på jobben. Denne personen har vanskelig for å innrømme feil. Du har forsøkt å forklare at litt kritikk kan være bra og at det bidrar til vekst og utvikling. Ellers er dagen ganske problemfri.

Skytten 22/11 - 21/12

Du kjemper mot en indre demon ved navn trøtthet. Du har vanskeligheter med å føle på entusiasme for ting som vanligvis gjør deg glad eller for nye opplevelser. Din venn prøver å oppmuntre deg, men du blir nesten bare mer irritert.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du unner deg selv fine ting, og skjemmer bort deg selv. Ett av dine nyttårsforsett er å ta vare på deg selv både fysisk og psykisk. Du har store ambisjoner for dette året, men for å nå dem må du være i god form. Du får et overraskende og fint kompliment i dag.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Dagen handler om å ta hensyn til andre. Du setter din families behov framfor dine egne. På sett og vis kan det være fint å fokusere på noen andre enn seg selv. Kvelden handler om motivasjon.

Fiskene 19/2 - 20/3

Det blir en interessant dag som inneholder uvanlig mye drama. Alt handler ikke om deg personlig, men visse ting angår deg og andre ting angår dine relasjoner. Det skjer også noe helt uventet.

Powered by Labrador CMS