Dagens Horoskop: Mandag 1. Februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er en ny måned, og med den kommer nye forventninger. Det er en positiv energi i luften, og du suger den til deg, selv om du vet at det fortsatt er en stund til ting er tilbake til normalen igjen. Kvelden blir informativ og morsom.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir interessant. Du får en bekreftelse på at du har lykkes med noe på jobben. Det mangler ikke på superlativer fra sjefene dine, men som den mistenksomme personen du er så stiller du likevel spørsmålstegn ved hvor mye av dette de faktisk mener. Ta til deg de rosende ordene, og nyt oppmerksomheten.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har masse å gjøre denne kalde mandagen, og dersom du er i form, holder du energien oppe hele dagen. Vær oppmerksom på om du føler deg trøtt, eller generelt sliten. Ditt horoskop advarer mot at du er på vei inn i en periode med sykdom.

Krepsen 21/6-22/7

Du bekymrer deg for veldig mye akkurat nå, og det meste er ting som du ikke får gjort noe med. Prøv heller å fokusere på de tingene du faktisk kan forandre. Du får også en oppgave som krever masse energi.

Løven 23/7-22/8

Du tester nye metoder, i håp om å få noen fordeler. Løven kan være banebrytende på mange måter, og er ikke redd for nye utfordringer. Du tilbringer tid utendørs i dag, så sørg for å kle deg godt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du får høre et rykte som både fascinerer, og skremmer deg på samme gang. Det handler om en person, som på en imponerende måte, har tatt kontroll over livet sitt. Det som er skremmende er hva denne personen har ofret for å komme dit han/hun er i dag. Du vet ikke om du ville gjort det samme, dersom du fikk sjansen.

Vekten 23/9-22/10

Det er mange prosjekter å ta tak i denne dagen, men alle valg gjør deg nesten handlingslammet. I dag er det vanskelig bare å bestemme hva du skal spise til frokost, og enda vanskeligere å bestemme ting som er langt mer avgjørende.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er positiv energi i ditt horoskop i dag. Du har mange idéer som du vil gjøre til virkelighet. En venn kommer med et spørsmål som virker litt rart, men du forstår hvorfor litt senere denne uken.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir produktiv og morsom. For en gangs skyld føler du at du er på riktig sted, til riktig tid. En gjennomgående bra dag, der du føler at du får gjort mye, uten at det går utover dine kreative idéer.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er en del ting du burde ta tak i denne mandagen, men det meste av dagen går bort til å hvile og få igjen pusten. I dag blir du overrasket av en venn som plutselig tar kontakt. Dere har ikke sett hverandre på lenge, og det er herlig å se hverandre igjen.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag har du masse energi og vilje. Du kjenner på en positiv energi, og du er raskt ute med å suge den til deg. Dersom du har mulighet, tilbringer du en del av dagen utendørs. Den friske luften får deg til å føle deg levende.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant og utviklende dag der fokus ligger på å gjøre ting på riktig måte. Den siste tiden har du begynt å innse at du kan spare mye tid bare ved å endre på små ting i hverdagen din.

Powered by Labrador CMS