Dagens Horoskop: Lørdag 9. Januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dette blir den siste dagen du tar det helt med ro. Det har vært en rolig start på året, spesielt fridagene, men det har også vært et behagelig tempo på jobben. Nå som hverdagen nærmer seg har du et behov for å komme deg bort. Kanskje byr denne dagen på en liten utflukt til nærområdet?

Tyren 20/4 - 20/5

Dagen blir litt stressende, men også morsom. Du har mye du skal rekke i dag, og ting tar lengre tid enn forventet. Du eksperimenterer også innen et område som interesserer deg. Det kan være mataging, håndverk eller lignende. Kvelden blir veldig stimulerende.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du vurderer en forandring, men føler deg fortsatt ikke helt klar. For deg er det store problemet at dine personlige mål ikke stemmer overens med dine profesjonelle ambisjoner. Du må inngå et kompromiss, og det er et vanskelig valg å ta.

Krepsen 21/6 - 22/7

Dagen handler om å gjøre opp og gjøre rett. Du har sagt eller gjort noe som har såret en venn og nå vil du at dere skal komme forbi dette problemet og gå videre. Vennen din har ikke så lett for å gi slipp på ting, så her er det viktig at dere prater sammen.

Løven 23/7 - 22/8

Det er mye å gjøre i dag, dersom du er klar for å ta i et tak. Det store problemet er at du er trøtt for tiden, og har lite energi til aktiviteter. Du vil bare hvile og være i fred, noe din venn ikke forstår. Lytt til kroppen, det er garantert en grunn til at du burde ta det med ro.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du ofrer mye for å strekke til, og derfor blir du ekstra skuffet når en venn gir helt blaffen. Ikke nok med at denne personen utsetter seg selv for fare, men han/hun utsetter også deg for unødvendig risiko. Dessverre lytter ikke denne personen til dine argumenter.

Vekten 23/9 - 22/10

Dagen handler om balanse, både for kropp og sjel. Du har hatt vanskeligheter med å finne indre harmoni, men de siste dagene har brikkene begynt å falle på plass. Du har endelig funnet en likevekt.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du vet ikke hva du skal si for å motivere en i familien til å ta det mer med ro. Du har allerede forsøkt både trusler og bestikkelser, men denne personen er sta og vil gjøre ting på sin måte. Denne personen er en stadig kilde til uro for deg.

Skytten 22/11 - 21/12

Dagen handler om vennskap, og om å prøve å ta igjen for tapt tid. Både våren og høsten har gjort det umulig for deg å beholde din vanlige omgangskrets, og nå begynner savnet virkelig å melde seg. Kanskje det er på tide å ta kontakt?

Steinbukken 22/12 - 19/1

Dagen handler om både hvile og aktivitet. Om å spise sunt, men også kose seg med alt som er godt. Det blir en dag for motsetninger. Kvelden byr på litt sjokkerende, men positive nyheter som har med en konkurranse eller utfordring å gjøre.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du har vanskeligheter med å rekke alt du vil gjøre i dag og derfor kan dagen by på ekstra stress, spesielt i løpet av ettermiddagen. Du har så høye ambisjoner og det er ikke alltid lett å leve opp til disse. Kvelden byr på masse latter.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du nekter for noe du har gjort, fordi du tror at det lønner seg å lyve om dette. Vanligvis unngår du å lyve, men du vet også hvor lei seg din venn ville bli for sannheten. Akkurat nå trenger du tid til å tenke over hva du vil før du deler dette med din venn.

Powered by Labrador CMS