Dagens Horoskop: Lørdag 6. Februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å samle energi. Denne uken har tatt på, både fysisk og psykisk. Hva med å sove ut skikkelig? Å få sove ut kan gi deg den energien som du så sårt trenger nå. I løpet av ettermiddagen møter du på en bekjent, helt tilfeldig, og får høre et merkelig rykte.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir veldig koselig. Du gjør noe som motvirker tristessen. Det kan være et cafébesøk, en shoppingrunde, eller utendørsaktiviteter med venner. For deg handler det om å fange de små, gylne øyeblikkene.

Tvillingene 21/5-20/6

Du prøver å fullføre et prosjekt i hjemmet. Det har pågått en stund nå, og du begynner å bli lei av at det aldri blir ferdig. Kvelden handler om å bekrefte eller fornekte en løgn.

Krepsen 21/6-22/7

Du er stå og målbevisst, noe som ikke nødvendigvis er typisk for Krepsen. Du får masse oppmerksomhet for tiden, og nyter virkelig å være i sentrum av alt som skjer. I dag skjer det noe som tar deg tilbake i tid.

Løven 23/7-22/8

Det finnes tvil i ditt horoskop. Alt går bra, både på jobben og privat, men du er ikke helt fornøyd. Du føler at du nøyer deg, snarere enn at du er lykkelig. Du savner noe som kan trigge, og utfordre deg. Du vet hvem du savner, men du vet ikke hvordan du skal fortelle dette til denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du klarer ikke å si nei, selv om du burde det i dag. Denne personen vet akkurat hvordan man tvinner deg rundt lillefingeren, og du er sjanseløs. Det er bare å innse at alle personer har et svakt punkt. Noen ganger er det bedre å akseptere sine svakheter, istedenfor å kjempe mot dem.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å se fremover, og planlegge sommeren. Det kan være vanskelig, nå som alt er så usikkert, men det hindrer deg ikke fra å prøve. En venn kommer med et perfekt forslag for våren.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vil komme deg mer ut, og møte venner. I en lengre periode har du begrenset omgangskretsen din veldig, men i dag letter du litt på dine egne regler. Så lenge du er fornuftig, kan det være en god idé å møte venner. Du har savnet dem veldig.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å rekke noe, men det virker som du er ute i seneste laget. Skytten kan være ganske impulsiv og dårlig til å planlegge, noe du får kjenne på i dag. Kvelden handler om å møte noen som betyr masse for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en veldig hyggelig familiedag å se frem mot. Du får pynte deg, spise god mat og tilbringe tid med dine nærmeste. Kanskje handler det om en bursdagsfeiring eller en annen festlig anledning. Dagen handler også om å sette opp mål, og holde seg til dem.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ble ikke ferdig med alt på jobben før helgen, så det finnes en risiko for at du kan ta deg helt fri i dag. Dersom du jobber hjemmefra er det så enkelt som å åpne dataen, for å avslutte et par ting. Alt i alt blir det en oppløftende og annerledes lørdag.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å lytte og lære, noe du ikke alltid er like god på. Du tenderer til å la tankene vandre når du burde fokusere. Prøv å holde på oppmerksomheten, for dette er ting du har bruk for å vite. Kvelden handler om en diskusjon med familien.

Powered by Labrador CMS