Dagens Horoskop: Lørdag 30. Januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen blir mer stressende enn du hadde sett for deg. Av en eller annen grunn har du lagt masse planer i dag, med litt liten tid til å gjennomføre dem. På den positive siden har du det veldig gøy, og tiden flyr avsted.

Tyren 20/4-20/5

I dag påbegynner du flere små prosjekt som har med hjemmet å gjøre. Du vet at det kommer til å ta litt tid før alt er på plass, men du er god til å planlegge når det gjelder denne typen prosjekt, slik at du har god tid. Kvelden handler om å spise god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Du gleder deg masse til å møte en spesiell person i dag, men det finnes en risiko for at dette blir avlyst. Det kan hende at en dere er litt pjusk, og da er det upraktisk at dere møtes. Kvelden blir interessant.

Krepsen 21/6-22/7

Du stresser deg gjennom alle oppgaver i dag, og det gjør at du ikke legger vekt på det som er viktig. Du vil så gjerne komme i mål at du glemmer bort viktigheten av å gi prosessen tid og omsorg. På ettermiddagen møter du noen som lyser opp dagen din.

Løven 23/7-22/8

Du gjør ditt beste for å uttrykke deg i klartekst, men det finnes en risiko for at vennen din feiltolker deg. Denne personen vil gjerne så gjerne lese inn mer av det du sier mellom linjene. Det er viktig at du retter opp i dette, og er tydelig med at du mener akkurat det du sier, ingenting annet.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du deg på utendørsaktiviteter, men det passer deg dårlig. Jomfruen trives dårlig med skog og natur, men kan til gjengjeld trives godt i kulden. En venn ønsker å prate fortrolig med deg.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du i shoppinghumør. Uansett om du kan besøke butikker, eller shopper online, så bruker du altfor mye penger på ting du egentlig ikke trenger. Ditt store problem akkurat nå er at det ikke er så mye annet å finne på enn shopping.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har liten lyst til å høre på andre nå, selv om du ikke vil innrømme det. Det kan til og med være at du ikke engang merker at du ignorerer andre personers råd og tips. Du er så oppslukt i hva du selv vil og hvor du er på vei. Alt i alt en fin lørdag.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver å lytte når et familiemedlem forteller en historie, men den er så forvirrende at du tar deg selv i å la tankene vandre. Det er dumt, ettersom hele poenget med historien er noe du virkelig kan ha glede av, dersom du klarer å fokusere.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir utfordrende og stressende, men også givende og utviklende. Akkurat nå har du mye å gjøre på jobb, og derfor kan det hende at du tar med deg jobben hjem. Du vil vise hva du kan, og regner ikke på antall timer du må bruke på dette. Det viktigste er at du blir fornøyd med resultatet.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag hjelper du en venn eller slektning med en oppgave som både er komplisert og utfordrende. Du trives godt med en real utfordring. Kvelden handler om frisk luft og stimuli.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en stor diskusjon med en person som står deg nær. Denne personen lytter kun til seg selv, og det hjelper lite at du blir lei deg og såret. Du må bare innse at akkurat i dette tilfelle så må denne personen følge sin egen vei, og gjøre sine egne feil.

Powered by Labrador CMS