Dagens horoskop: Lørdag 16. Januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du nyter fridagen, og nyter alle små og store høydepunkt. Det blir er rolig, men herlig dag med fokus på å nyte tiden med venner og familie. På kvelden får du en ganske utrolig nyhet.

Tyren 20/4 - 20/5

Det blir en ganske travel dag. Det positive er at selv om tiden går fort, så føler du deg effektiv. Du omgås med en kollega eller venn som pleier å overraske deg med spennende sladder. Kvelden blir avslappende og fin.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du prøver å se framover denne helgen. I en lengre periode har alt handlet om her og nå, men du føler at det er på tide å planlegge litt frem i tid. En i familien har et forslag til en annerledes, felles sommerferie.

Krepsen 21/6 - 22/7

Det er mye å tenke på i dag. Etter å ha utfordret deg selv på ulike måter, innser du at du har behov for hvile. Skjebnen har andre planer, så forvent det uventede.

Løven 23/7 - 22/8

Du tenker mye på en person du møtte ved en tilfeldighet tidligere denne uken. Dere har ikke hatt så mye kontakt det siste året, men du kjenner at du vil gjøre noe med akkurat det. Problemet er at du ikke vet hvordan du skal ta kontakt for å foreslå et møtet uten at det blir stivt og rart.

Jomfruen 23/7 - 22/8

Mye tyder på at du føler deg litt slapp om dagen. Lytt til kroppen, og bli hjemme om du føler deg dårlig. Ikke ha dårlig samvittighet dersom du må avlyse avtaler. Din og andres helse er viktigere enn å holde alle avtaler.

Vekten 23/9 - 22/9

Det blir en interessant og annerledes lørdag, hvor du tilbringer mye tid utendørs. Det kan bli kaldt, så sørg for å kle deg deretter. Ditt horoskop viser at du har lett for å bli syk akkurat nå.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Det er et tema som er interresant å diskutere i dag, men det er viktig at du er åpen for andre synspunkter, framfor å bare fokusere på dine egne meninger. Det kan være vanskelig for deg.

Skytten 22/11 - 21/12

Det blir en innholdsrik og morsom lørdag, og du er mer aktiv enn til vanlig. På denne årstiden er det lite som kan få deg ut døren, men litt sol og snø kan ha positiv innvirkning på deg. Dagen handler om familie.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du klarer ikke å si nei til en venn i dag, selv om du prøver. Denne personens sjarm, i møte med din svakhet, lokker deg ut på et eventyr innen dagen er omme. Nyt impulsiviteten, det har du altfor lite tid til ellers.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Dagen kan både by på utendørsaktiviteter eller innekos. Mye avhenger av hvor kaldt det er. Vannmannen pleier å trives ute i naturen, men du tåler kulden dårlig, og blir derfor inne dersom det er for kaldt. Dagen handler også om positive nyheter.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du har vanskeligheter med å sammenligne deg med andre, men i dag må du det. Du befinner deg i en situasjon hvor du må sammenligne for å sørge for et rettferdig resultat. Prøv å se dette som personlig utvikling, og hold fokus på deg selv, selv om du også må vurderer en annens prestasjon.

Powered by Labrador CMS